Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SE SMRZNEŠ

Čakovec se probudio na -7 stupnjeva, u Bednji bilo -9

sisak
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/5
06.12.2016.
u 09:49

Vrijeme će danas biti djelomice ili pretežno sunčano, a u unutrašnjosti će prvom dijelu dana mjestimice magla i niski oblaci

Minimalna jutarnja temperatura u Čakovcu danas je bila -7 stupnjeva, čime je taj grad jutros bio najhladniji grad u zemlji. Sutra bi, prema prognozi DHMZ-a, u tom gradu trebalo biti još hladnije, s minimalnom temperaturom od -9 stupnjeva.

U mjestu Bednja jutros je u 7 sati bilo još hladnije, samo -9,1 stupnjeva. U Zagrebu je u Maksimiru izmjereno -4,5 stupnjeva.

S druge strane, znatno toplije bilo je u obalnim gradovima, gdje su temperature bile i iznad 10 stupnjeva. U Komiži je, na primjer, bilo 12,9.

Vrijeme će danas biti djelomice ili pretežno sunčano, a u unutrašnjosti će prvom dijelu dana mjestimice magla i niski oblaci. Na sjevernom i srednjem Jadranu te u Lici i unutrašnjosti Dalmacije bit će prolazno više oblaka uz mogućnost za vrlo malo kiše. 

Vjetar će biti većinom slab, a prema večeri na Jadranu mjestimice umjerena bura, u Slavoniji sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom će se kretati od 3 do 8, a na Jadranu između 11 i 16 °C .

>> Vrijeme ruši rekorde! Poludjeli studeni: južina i glavobolje

Komentara 2

WE
weAreCro
12:11 06.12.2016.

Bas je cudno to sto se zimi temperature po noci spuste do -9C. Presmijesni ste kad nemate o cemu pisat.

EB
EBERT
13:20 06.12.2016.

nema hladnog vremena samo lose odjece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije