Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reformisti

Čačić: U svakom trenutku možemo rušiti Vladu

radimir čačić
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
18.09.2014.
u 16:51

Čačić je rekao da zastupnici Narodne stranke – reformisti, čiji je osnivački sabor najavljen za 28. rujna, neće glasovati za prijedloge koji su protiv ove zemlje

Član Inicijative za osnivanje Narodne stranke – reformista Radimir Čačić izjavio je danas u Zadru kako Vlada više nema stvarnu većinu u Saboru, ali reformisti je neće rušiti samo da bi je srušili, javlja Slobodna Dalmacija.

 – Vlada više nema većinu i reformisti je mogu rušiti u svakom trenutku, i to smo jasno poručili na pitanju prijevoza učenika, poručio je Čačić i dodao da Vladu ne može prisiliti na ozbiljne promjene, ali može spriječiti promašaje.

Čačić je rekao da zastupnici Narodne stranke – reformisti, čiji je osnivački sabor najavljen za 28. rujna, neće glasovati za prijedloge koji su protiv ove zemlje.

Na pitanje kojeg će predsjedničkog kandidata poduprti, Čačić je odgovorio kako su dosad samo djelomično čuli programe kandidata.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Čačić u lančanom sudaru kao suvozač u svom automobilu

Ključne riječi

Komentara 53

NV
novo vriijeme
17:04 18.09.2014.

Uf, što je važan politički igrać ovaj Čačić , kada zaprijete njegova 1-2 Saborska zastupnika nema vlade koja će to preživjeti.

NV
novo vriijeme
17:06 18.09.2014.

Predlažem himnu reformistima : lijevo desno nigdje moga stana, oj politiko što si pijana.

DE
dedamladen
17:13 18.09.2014.

ovaj čovjek,prijti,bože mu oprosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije