Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li biti zatvoren?

Bura otpuhala Sajam GAST: Oštećen šator, policija zatvorila cestu

gast
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/4
06.03.2015.
u 10:39

Policija je zabranila promet Velebitskom ulicom od križanja s Bračkom i osigurava mjesto

Olujna bura oštetila je jednu od šatorskih hala u kojoj se održava Sajam GAST na splitskom Žnjanu. Prema informacijama kojima trenutno raspolažu organizatori, riječ je o znatnoj materijalnoj šteti, zbog koje je upitan nastavak održavanja sajma GAST!

Policija je zabranila promet Velebitskom ulicom od križanja s Bračkom i osigurava mjesto. Split zahvaljujući inicijativi i radu nekoliko poduzetnika ima tri međunarodna sajma: GAST, SASO i CROATIA BOAT SHOW koji su Split uvrstili na kartu sajamskih gradova, ali nema sajamski prostor.

- Sajam Split nudio je i konkretnu pomoć u obliku javno-privatnog partnerstva za izgradnju sajamskog centra, gdje se kao jedan od ulagača pojavio i Nuremberški sajam, 12. organizator sajmova po veličini u svijetu. Poznato je kako su sajamski gradovi bogati gradovi a takav je mogao biti i grad Split – ističe Marija Hauptmann, voditeljica marketinga i komunikacija Sajma GAST. Što se tiče Spaladium Arene, kao potencijalnog mjesta održavanja sajmova, naglašava kako se već neko vrijeme vode pregovori da se sajam SASO održava u Areni, a GAST u ovom opsegu ne bi stao u dvoranu bez nadopunjavanja prostora montažnim halama.

- Tvrtka Sajam Split pokušava na sve načine svojim partnerima i izlagačima izaći u susret kako bi im se smanjila nastala šteta zbog elementarne nepogode – poručila je Hauptmann.

>>Oštećeno 67 vozila u okolici Splita. U Stobreču milijunska šteta

>>Otvoren jubilarni 20. GAST na Žnjanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije