Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U SABORU

Bunjac je premijera prozvao da je 'briselski projekt', Plenković mu žestoko odgovorio

 plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.01.2017.
u 14:42

Plenković je odgovorio na kritike Branimira Bunjca. Upitao ga je temeljem kojeg legitimiteta ga proziva da je nečiji projekt.

Na današnjoj sjednici Sabora došlo je do rasprave između premijera Andreja Plenkovića i Branimira Bunjca iz Živog zida.

Bunjac je kazao kako je uvjeren da je Plenković briselski projekt te da se "ovakvo zaklinjanje doista rijetko čuje". Kazao je i kako mu je izvješće otvorilo oči.

- Klanjanje Europskoj Uniji, vjera, kao da se radi o nekoj religiji, ne sjećam se da je ijedan premijer govorio tako u Hrvatskom saboru - kazao je Bunjac. 

- Niste se sramili koristiti riječ mainstream kao nešto pozitivno već ste izrazili svoje potpuno slaganje s time da jedan maleni kružok odlučuje o svemu što se dešava na ovom kontinentu s nesagledivim posljedicama - dodao je Bunjac. 

Plenković je odgovorio na kritike Branimira Bunjca. Upitao ga je temeljem kojeg legitimiteta ga proziva da je nečiji projekt.

- E, nećete - proučio je Plenković i dodao da će jedna od njegovih ključnih zadaća, kao političara i predsjednika Vlade i stranke, biti 'politička argumentirana bitka i rasprava protiv vas i vaše politike i vaše demagogije'. Kazao je i kako će se boriti protiv Bunjčevog 'neznanja i vašeg dovođenja u zabludu brojnih hrvatskih birača.

>> HNS-ovci u Saboru počeli prikupljati potpise za izglasavanje nepovjerenja ministru Barišiću

Komentara 42

BA
barbaizamerike
15:00 18.01.2017.

zasto saborski zastupnici ne raspravljaju i ne donesu zakon o saborskim zastupnicima koji ne dolaze na posao a nisu na bolovanju jesmo li bolesna nacija ili su stvarno ti saborski zastupnici bolesni konkretno mislim na Milanovica

DU
Deleted user
15:27 18.01.2017.

Plenkovicu dokazi na djelima da ti hrvatski narod vjeruje.

PO
pozornik66
15:41 18.01.2017.

Kad već pravite članak onda ga napravite cjeloga a ne da moram ić na druge sajtove da ga pročitam u cjelini. Čovik koji kaže da je u Kubi najbolji zdravstveni sistem triba ić kod psihijatra. Bija sam tamo i vidijaa jad i bjedu ljudi koji tamo žive. Auta voze još od 1800- tih godina a glavno prevozno sredstvo je kar sa konjem. Ako si već u Saboru i držiš govor moraš imati pojma i znat stvari o kojima govoriš a ne samo trabunjat bez veze. Ni jedno društvo nije bez greške ali je činjenica da se u zapadnoj civilizaciji najbolje živi . Hrvatska je Europa i Europa je Hrvatska, nikakva Kuba , Rusija itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije