Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23. POGLAVLJE

Bulj: Predsjednice i ministre, dopustili ste agresorima da im hrvatski branitelji budu lovina na otvorenom lovištu

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.12.2016.
u 15:21

Saborski zastupnik Mosta užasnut je što otvaranjem 23. poglavlja o pristupnim pregovorima Srbiji ostaje pravo na univerzalnu jurisdikciju

Predsjednice RH, ministre vanjskih poslova, tko vam je dao za pravo da hrvatske branitelje ostavite na milost i nemilost čelnicima Srbije, agresorima, četnicima Vučiću i Nikoliću, stoji velikim slovima u najnovijem facebook obraćanju državniom vrhu i javnosti saborski zastupnik Mosta Mire Bulja.

Bulj je užasnut što otvaranjem 23. poglavlja o pristupnim pregovorima Srbiji ostaje pravo na univerzalnu jurisdikciju. Time su, smatra on, dopustili zločincima i agresorima da im hrvatski branitelji budu lovina na otvorenom lovištu, gdje god i kad im padne na pamet.

 

- Umjesto da uhitimo i sudimo agresore i četnike koji su pozivali i počinili zločin na području Hrvatske, godinama se govore laži o Domovinskom ratu, iskrivljuje se istina o hrvatskom vojniku, izruguje sa žrtvama Domovinskog rata, baca se blato na postrojbe, oznake postrojbi pod kojim su brojni suborci dali svoj život u pravednom Domovinskom ratu, piše Bulj i zaključuje kako "Hrvatska nije slučajna država, nego krvlju obranjena!"

>> Potpisan sporazum o udžbenicima za hrvatsku manjinu

Komentara 13

DU
Deleted user
15:59 24.12.2016.

Blokirali smo Srbiju između ostalog i zbog univerzalne jurisdikcije. Odblokirali smo ih a ovaj zakon je ostao. Očiti dokaz da smo podlegli pritisku velikih. Vanjska politika nam je na vrlo niskim granama.

ZZ
zeljko.zivkovic2304
15:50 24.12.2016.

Poštovani g-dine Bulj!! Riječ je o Vašim koalicijskim prijateljima,zašto im to ne kažete u lice a ne na fb.profilu?Vi ste prevara kao i vaši koalicijski partneri!Vašom zaslugom je maknut Karamarko,eto Vam sada Plenkovića!

GI
Gips
16:54 24.12.2016.

Što je nama naša borba dala, da imamo HDZa za vladara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije