navigacija Hrvatska 117
Oglasio se i Bulj

Predsjednik MIP-a otkrio u kojem smjeru će ići odluka o ukidanju imuniteta Petrovu i Bulju zbog Karamarkove tužbe

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj rekao je u Sinju da poziva sve one koji su sudjelovali u pljački i otimačini hrvatskoga naroda da ga tuže

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Mandatno-imunitetno povjerenstvo Hrvatskoga sabora zaprimilo je zahtjev bivšega prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka za skidanje imuniteta predsjedniku Sabora Boži Petrovu i zastupniku Mosta Miri Bulju, potvrdio je predsjednik tog povjerenstva Žarko Tušek, a Bulj je tim povodom rekao neka ga samo tuže, da ga mogu i uhititi, a da sve što radi je za zaštitu nacionalnih interesa.

Žarko Tušek je za Hinu rekao da je Karamarko skidanje imuniteta Petrovu i Bulju zatražio zbog privatne tužbe za klevetu vezane uz njihovu izjavu 27. kolovoza 2016. u Zadru. Sjednica Mandatno-imunitetnog povjerenstva na kojoj će se  raspravljati o tom zahtjevu održat će se u utorak, dodao je te podsjetio kako je praksa tog povjerenstva da se na temelju privatne tužbe imunitet ne skida i u tom će smjeru ići i prijedlog te odluke. Neslužbeno se doznaje da je Karamarko tužio Petrova i Bulja zbog njihovih izjava da je s dužnosti predsjednika HDZ-a morao otići zbog izdaje nacionalnih interesa.

"Pozivam sve koji su trebali štititi nacionalne interese da podignu tužbu protiv mene"

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj rekao je u Sinju da poziva sve one koji su sudjelovali u pljački i otimačini hrvatskoga naroda da ga tuže te da ga mogu odmah uhititi, ali on je ponosan jer je sve što radi za zaštitu nacionalnih interesa.

 "Pozivam sve koji su trebali štititi nacionalne interese da podignu tužbu protiv mene, na to ću biti ponosan jer sve što radim će biti za zaštitu nacionalnih interesa. Zbog onih koji su opljačkali resurse na državnoj i lokalnoj razini, i uključio sam se u politiku i neka me slobodno tuže, kao što su naše heroje locirali, transferirali i procesuirali. Mogu i mene slobodno jer ja ih se ne bojim i šaljem im poruku: 'Vi koji ste krivi za izdaju nacionalnih interesa - nećete!'" istaknuo je Bulj.

 "Pozivam Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da provjerava političare, DORH i bilo koga tko je sudjelovao u izdajama za Judine škude da i danas to isto čine i u ovoj Vladi i u budućim i prošlim vladama. Sve što sam napravio - stojim iza toga. Ja i sada pozivam sve te veleizdajnike koji su doveli državu ovdje i koji su izdali nacionalne interese u slučaju Ine - slobodno ih pozivam da tuže", rekao je Bulj u Sinju.

>> Tomislav Karamarko za klevetu tužio Božu Petrova i Miru Bulja

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (15 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

28
Registracija
 • dalibor.hren dalibor.hren

  11.01.2017 u 16:13h

  Miro, budi faca i odreci se imuniteta!
  28 88% 4
 • abendblatt abendblatt

  11.01.2017 u 17:22h

  Bulj, gubitkom Arbitraze postao si veleizdajnik, napravio si Hrvatskoj ogromne troskove tvojom zastitom nacionalnih interesa, molim da nas ti vise ne stitis, spremaj kune da platis Karamarku za klevetu.
  18 90% 2
 • Kolinda Mamić Kolinda Mamić

  11.01.2017 u 16:29h

  Još jedan dokaz da brak iz interesa ne funkcionira
  16 84% 3
 • sdpesticid sdpesticid

  11.01.2017 u 23:39h

  visoko podignuta moralna ljestvica ostala je nedostižna za mostovce, kako pri odlasku karamarka ( nije i petrov otišao ) sada i u svezi ove optužbe kada se ne žele odreći imuniteta.
  1 100% 0
 • niko_svetinja

  11.01.2017 u 21:44h

  Ako imaju petlju neka se odreknu imuniteta, a cini mi se da su oni Veleizdajnici sto se pokazalo gubitkom arbitraze, skinuse Karamarka a niti kriv niti duzan, sramim se nasih postupaka.
  1 100% 0
 • Neo001 Neo001

  11.01.2017 u 20:31h

  Božo se pokazao prema Karamrku kao zadnje smeće. Šteta što Karamarko nije pustio božu i njegove mostovce el bahatom, da ih zgazi i tada bi ti nesposobni diletanti bili 0goljeni pred narodom
  4 100% 0
Pregledaj sve komentare