Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko za Dnevni avaz

'Od trenutka kada sam artikulirao svoj stav o INA-i počelo je brutalno izmišljanje afera i napadi'

tomislav karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
26.05.2016.
u 13:55

Osvrno se i na napade na biskupa Franju Komaricu i izjave Milorada Dodika, ali i komentira optužbe za ustaštvo, te kako će Hrvatska pomoći BiH na putu ka EU.

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko i šef HDZ-a dao je ekskluzivni intervju za bosanski Dnevni avaz koji će biti objavljen sutra i u kojem Karamarko kaže da mu se pripremila "brutalno izmišljena afera kojom napadaju mene i moju obitelj ".

Karamarko otvoreno govori o aferi koja ovih dana potresa Hrvatsku zbog navodnog njegovog sukoba interesa i pozadini te afere, o SDP-u i Zoranu Milanoviću, odsustvu podrške MOST-a. 

"Od trenutka kad sam javno artikulirao svoj stav o INA-i, to se nekim interesnim skupinama nije svidjelo i počeli su brutalno izmišljanje afera i napadi na moju obitelj", rekao je Karamarko. Ne isključuje ni mogućnost tužbe protiv kreatora ove afere, koja je dospjela i na naslovnicu "The New York Timesa",.

Osvrno se i na napade na biskupa Franju Komaricu i izjave Milorada Dodika, ali i komentira optužbe za ustaštvo, te kako će Hrvatska pomoći BiH na putu ka EU. 

"Posebno zabrinjava činjenica što u Republici Srpskoj i danas odbijaju priznati genocid koji je počinjen u Srebrenici, što odbijaju prihvatiti odgovornost za ratne zločine. To je trajna prepreka stabilnosti BiH" rekao je Karamarko. 

Govori, također, o Hrvatskoj kao predvodniku regije i mogućnosti snažnijeg aktiviranja specijalnih veza Federacije BiH i Hrvatske, važnosti širena NATO-a i odnosima među zemljama bivše Jugoslavije.

>> Tomislav Karamarko ponovno objavljuje na Facebooku. Evo što sad kaže

Komentara 39

CI
CIPS
14:56 26.05.2016.

Zar Večernjim upravlja drug Zoka?

DI
Diosiario
14:08 26.05.2016.

Zašto nijedan medij kojem je stalo do istraživanja sukoba interesa i nacionalnih interesa nije prenio članak s portala Direktno, koji je potkrijepljen dokumentima, i iz kojih se vidi da je žena bivšeg ministra Ivana Vrdoljaka u vlasništvu firme Auto inžinjering koja je isključivo poslovala s HEP-om i u kojoj je sam Vrdoljak do 2014. imao 16.67% udjela, a u poslovanju s HEP-om od države je izvukla ukupno 150 milijuna kuna. To je čisti, kristalno jasan sukob interesa i kriminal, a ne ovo na dugom štapu, gdjee se koliko vidim, Karamarka napada jer je prije 10 godina bio na čelu firme koja je poslovala s INA-om. Iz toga je jasno da medijima koji huškaju slabo pismene na Karamarka nije stalo do nikakvih nacionalnih interesa, nego je jedina i prava istina da se boje Karamarka zato jer je on očito jedina osoba u ovoj državi koja može stati nogom za vrat mafijaško-udbaško-komunističkoj hobotnici.

OB
ObrenM
14:25 26.05.2016.

Moze nam zalosna sova ne biti simpatican,ali zar se ne vidi da su mahom svi S-drpovci bili umoceni u velike pljacke i nikom nista.Sada bi zalosni trebao odgovarati za neki posao sto je ugovorila njegova od nedavno supruga jos 2012g.Masinerija pristavog radi kao Kimova Koreja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije