Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalitetnije obrazovanje

Brodska Ekonomska škola radi program za lakšu zapošljivost

HZZ
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
31.03.2015.
u 10:52

"Snaga mladih – snaga sutrašnjice", naziv je 149 tisuća eura vrijednog projekta koje je škola dobila iz Europskog socijalnog fonda

"Snaga mladih – snaga sutrašnjice", naziv je 149 tisuća eura vrijednog projekta slavonskobrodske Ekonomsko-birotehničke škole koji je s 95 posto financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je poboljšanje obrazovnih programa za učenike ekonomskog i hotelijersko-turističkog smjera te njihovo prilagođavanje specifičnim potrebama gospodarstva.

- Želimo pomoć učenicima da podignu svoju zapošljivost i razinu konkurentnosti na tržištu rada – kazala je voditeljica projekta Ana Crnac.

>> Slavonski Brod jedan je od najuspješnijih gradova u borbi protiv ovisnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije