Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Brkićeva čestitka za Dan državnosti: Kud god idem sa mnom je Hrvatska

Milijan Brkić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
25.06.2016.
u 20:25

Ocijenio je kako je "u 25 godina bilo teških trenutaka, pogibelji, letargije, izdaje, a i ucjena". No, poručio je, nikad nismo i ne smijemo prestati raditi za Hrvatsku i bolje sutra, jer je to naša istina i naša misija.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić čestitao je u subotu Dan državnosti RH poručivši  kako "nikad nismo i ne smijemo prestati raditi za Hrvatsku i bolje sutra, to je naša istina i naša misija", dodavši "kud god idem sa mnom je Hrvatska". 

Brkić je na svom facebook profilu napisao kako je na 'današnji dan, prije 25 godina, Hrvatska proglašena neovisnom i slobodnom, hrvatski stijeg zavijorio se i nakon toliko dugo čekanja proglašeni smo suverenom državom'. Istaknuo je kako je to dan koji su naši preci iščekivali godinama, tisuće ih je poginulo, odselilo i nestalo. Unatoč svemu, Hrvatska je uspjela i stvorena je", napisao je Brkić na svom facebook profilu.

Ocijenio je kako je 'u 25 godina bilo teških trenutaka, pogibelji, letargije, izdaje, a i ucjena'. No, poručio je, nikad nismo i ne smijemo prestati raditi za Hrvatsku i bolje sutra, jer je to naša istina i naša misija. 

'Bilo je i bit će teških trenutaka. Zbog naših najmilijih kojih više nema i zbog naše djece čije nas oči iskreno gledaju s punim povjerenjem - zbog njih ne smijemo odustati i nikada nećemo', istaknuo je Brkić.

Napominjući 'kako su nas godinama drugi vodili', zamjenik predsjednika HDZ-a istaknuo je kako su mladi naša snaga, a njihovi rezultati u pravim uvjetima u Hrvatskoj koja otvara radna mjesta i zapošljava mlade, pridonijet će stabilnosti i etabliranju Hrvatske u svijetu.

Upitao se zar možemo gledati i tolerirati melankoliju, nerad i raseljavanja nakon što su uslišane naše molitve o zajedništvu, istinskom domoljublju i vjeri u Domovinu, slobodnu i ponosnu.

'Imamo slobodu. Sada je zajedničkim snagama podignimo na mjesto koje zaslužuje - mjesto uspješne europske države. I ono dublje s Hrvatskom me veže, s Hrvatskom Hrvata, s patnjama njenim, sa smijehom i nadom, s ljudima me veže, te ja kao Hrvat brat sam sviju ljudi i kud god idem sa mnom je Hrvatska. Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i izvan njene, čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske', napisao je Brkić na facebook profilu.

Ključne riječi

Komentara 62

DU
Deleted user
22:01 25.06.2016.

Srce u Bosni ruka u hrvatskom džepu. Klasika BIH katolika uz glumu ekstremne žrtve za Hrvatsku. Vrati se u Klobuk gdje ti je mjesto.

Avatar istovari
istovari
06:42 26.06.2016.

"Kud god idem sa mnom je Hrvatska"....koji originalni politički program...

Avatar annex
annex
06:25 26.06.2016.

A kaj ti imaš sa Hrvatskom? Tvoja domovina je BiH. Kod nas si samo gasterbajter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije