Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izbori

Brkić: HDZ je bio, jest i bit će politički lider u Hrvatskoj. Idemo zajedno do pobjede!

Milijan Brkić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/3
25.07.2016.
u 20:07

"Sada je vrijeme da pokažemo svoju stvarnu snagu i vratimo povjerenje građana", piše Brkić

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić obznanio je u ponedjeljak da HDZ na nadolazeće izbore izlazi samostalno. Tvrdi kako je stranka u povijesti brojila velike političke pobjede te da su time dokazali da su najjača stranka u Hrvatskoj.

– Sada je vrijeme da pokažemo svoju stvarnu snagu i vratimo povjerenje građana. HDZ je bio, jest i bit će politički lider u Hrvatskoj. Vjerujemo u sebe i zajedno s vama idemo do pobjede!" –napisao je Brkić na službenom Facebook-profilu.

>> "Bude li Milanoviću nedostajalo 15 glasova, bolje da uzme Plenkovića nego Petrova"

Ključne riječi

Komentara 26

AD
admin2
21:40 25.07.2016.

Plenkoviću rijesi se neukih i kompromitiranih likova poput Vase, lik neka se bavi konjima, godišnje ulaze samo u jednoga 150 tisuća kuna!!!!

ZE
zeljkofukic
08:17 26.07.2016.

kako neki nemaju srama, svaka čast Vasi na doprinosu u ratu, ali Vaso bi trebao shvatiti da nitko normalan ne želi da mu zemlju vodi osoba koja nije sposobna napisati diplomski rad. Vaso makni se, tvoje vrijeme je prošlo!

AD
admin2
21:41 25.07.2016.

Plenkoviću riješi se neukog Vase i kompanije i još deset pisto Hrvata imaš odmah uz sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije