Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnio ostavku

Brat ministra Gorana Marića ide u ZET, bit će pomoćnik direktora?

Goran Marić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
07.03.2017.
u 20:06

Ministar Goran Marić kazao je kako njegov brate "ne treba brata da ga vodi kroz profesionalnu karijeru" te da je njegov životopis "besprijekoran".

Svetimir Marić, brat ministra Gorana Marića, nije dugo bio bez posla nakon što je podnio ostavku na mjesto člana uprave -ove firme.

Marić će biti zaposlen u Zagrebačkom holdingu, podružnica Zagrebački električni tramvaj (ZET). Kako 24 sata neslužbeno saznaju bit će pomoćnik direktora na mjestu na kojem plaća nije manja od 11.000 kuna. 

- Zbog uvida u sve refleksije u javnosti, kojima je stvorena atmosfera medijskog linča zbog navodnog sukoba funkcije moga brata Gorana, ministra u Vladi RH, i mog imenovanja, povlačim svoj pristanak na obnašanje dužnosti člana Uprave Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. - stajalo je u priopćenju koje je Svetimir Marić poslao javnosti. 

Ministar Goran Marić kazao je kako njegov brate "ne treba brata da ga vodi kroz profesionalnu karijeru" te da je njegov životopis "besprijekoran".

Da bi Svetimir Marić mogao dobiti posao unutar Holdinga dao je nagovijestiti Milan Bandić.

- Jednom u Hrvatskoj netko mora podvući crtu i reći dosta. Mislim da je ovoj Hrvatskoj dosta ludila i da trebamo afirmirati struku i ljude koji znaju svoj posao - rekao je Bandić i predsjednici uprave Holdinga sugerirao da obavi razgovor s Marićem. 

>> Bandić sredio razgovor za posao Marićevu bratu u Holdingu

>> Marić o zapošljavanju brata: Nije mu potrebna ručica mlađeg brata da ga vodi kroz profesionalni put

Komentara 20

MI
Mimizo
20:39 07.03.2017.

ovi bi čovjeku zabranili da radi igdje zato što je brat ministra marića a u biti napad na ministra marića od oporbe i pojedinih medija je samo zato što je u podravci smijenjen član partije mršić

DU
Deleted user
20:50 07.03.2017.

koja je to tako bitna vjest za medije i dežurne kritičare, pa dali taj pametan čovjek nesmije nigdje raditi ili ga mediji tjeraju iz RH kao i veliku masu ljudi koji odlaze ir RH gdje mediji sa svojim širenjem pesimizmazma imaju jako veliki doprinos i onda za to krive vladu-prekinite samo negativno pisati o svemu-molim vas

MA
Machak
00:23 08.03.2017.

A natječaj? Valjda Bandić ima stotine nepopunjenih radnih mjesta na koje trpa uhljebe i plaća našim novcem. Kako to da to mjesto do sada nije bilo popunjeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije