Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'predizborni cirkus'

Grčić reagirao na anonimne objave da je bio na barikadama. Evo što je na Facebooku napisao

Branko Grčić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
19.04.2015.
u 12:39

"Kako bi bio na slici kad nikad nisam napustio Split"

"Već više od godinu dana, svaki put kada se javno objavi neka dobra vijest iz njegovog resora, a u zadnje vrijeme ih je sve više, bilo da se radi o pozitivnim gospodarskim indikatorima bilo o mnogobrojnim i milijardama kuna vrijednim EU projektima koji se ugovaraju i pokreću, pojavi se uvijek ista lažna i grozomorna vijest o tome da je potpredsjednik Grčić tijekom Domovinskog rata napustio Split i Ekonomski fakultet i otišao na barikade, Beograd i tko zna gdje još."

Dio je to teksta koji je ministar Branko Grčić objavio danas na svom Facebook profilu.

Na pitanje jednog korisnika te mreže da se izjasni što je s "onom fotografijom", je li na njoj zaista on te je li njegov brat nosio tu uniformu, Grčić je brzo odgovorio:" Oočigledno niste razumjeli poruku. Odgovor je ne i ne... gruba podvala... Kako bi bio na slici kad nikad nisam napustio Split. I još nešto, nitko od moje obitelji, koja je btw miješana kao i mnoge druge hrvatske obitelji, nikada nije bio niti blizu tim i takvim spodobama."

 

Sve ti mogu oprostiti samo ne USPJEH! Otprilike tako bi se mogao definirati odnos nekih radikalnih desničarskih...

Posted by Branko Grčić on Sunday, April 19, 2015

>>'Taoci smo Vlade u očekivanju datuma izbora'

Ključne riječi

Komentara 235

Avatar marnie
marnie
12:45 19.04.2015.

Ha ha, o kojim to on uspjesima govori ... a tipu na slici jako sliči, čini mi se da je to ON

DU
Deleted user
13:08 19.04.2015.

Kako i što radi za Hrvatsku, ne bih se čudio da je na slici ipak on. I ako je istina da nijw npustio Split što je i gdje za vrijeme rata bio i radio?

NI
ninja72
12:59 19.04.2015.

Bilo bi cudno da to nije on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije