Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Ekskluzivno: Nakon godina šutnje Branka Marinov progovorila o ubojstvu supruga

Naslovnica
Foto: VL
06.05.2015.
u 00:01

Voljela bih da su ubojice supruga kažnjeni presudom i da je istina izašla na vidjelo. Ali pravda ima svoje puteve

- Žao mi je obitelji Žuljević. Iako nikad nismo bili dio istog svijeta niti istih svjetonazora, a i dimenzije naših života su sasvim drugačije. Moja obitelj i ja dobro znamo kroz što prolaze. To je sve što mogu reći o događaju vezanom uz smrt Vinka Žuljevića Klice - govori nam Branka Marinov, udovica Veselina Marinova, čovjeka kojeg je Klica ubio, prema sudskoj presudi, u samoobrani.

Te nedjelje ujutro, kada se u medijima pojavila vijest da je u Sesvetama smaknut čovjek koji je prije 13 godina ubio njezina muža u zagrebačkom kafiću NBA, nije ostala ravnodušna.

– Prvo je uslijedilo ushićenje što je pravda napokon bar dijelom zadovoljena. Ubrzo nakon toga euforija je prošla, a ja sam osjetila krivnju, grižnju savjesti, jer sam shvatila da sam u trenutku nečije velike nesreće osjetila radost. Naravno, sad sve proživljavam ispočetka, kao da se dogodilo jučer, a moj suprug ubijen je prije 13 godina – priča nam Branka.

Cijeli članak pročitajte u izdanju Večernjeg lista od srijede ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista

>> BiH Klicu tereti za ratni zločin 1993. pokraj Bugojna

Foto: VL

Komentara 4

BR
Brandfackel2
08:00 06.05.2015.

Ako nema kolateralnih žrtava, slučajnih prolaznika, nevinih ljudi, onda ova mafijaška ubojstva ne treba niti istraživati i time suludo trošiti novac. Jednostavno nazvati komunalce, pomesti ulicu i čekati sljedeći obračun...

NE
nepoznatinetko
06:04 06.05.2015.

A ja bih voljela da međusobno ubijanje mafijaša nije prioritet. Kako je živio, tako je i umro. Kad nestane dijete ili nekog siluju, nema posebnih timova za istragu. Kad se mafijaši poubijaju, odmah se svi aktiviraju.

TV
tv5378
22:23 05.05.2015.

Skolski primjer kako od kriminalca(one najgore vrste)napraviti pozitivca i neduznu zrtvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije