Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u znak potpore

Branitelji u Slavonskom Brodu nakratko blokirali promet

branitelji, Slavonski brod
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
28.05.2015.
u 22:12

- Bude li potrebno, organizirat ćemo se i krenuti prema Zagrebu - kazao je Davorin Matković, predsjednik Hvidre Slavonskog Broda.

Oko stotinu branitelja okupilo se večeras u Slavonskom Brodu ispred Hvidre nakon čega su, u znak potpore braniteljima koji su na Markovu trgu u Zagrebu, nakratko blokirali promet u Borovskoj ulici, javlja 24 sata.

- Nismo militantna skupina i ne želimo ometati naše sugrađane, ali ne možemo podnijeti da naše 100-postotne invalide na silu miču s Markova trga. Čekat ćemo da vidimo što će se dogoditi u 22 sata. Bude li potrebno, organizirat ćemo se i krenuti prema Zagrebu - kazao je Davorin Matković, predsjednik Hvidre Slavonskog Broda, javlja 24 sata.

>> UŽIVO Dio branitelja ušao u Markovu crkvu, Milanović iz Rovinja krenuo prema Zagrebu

>> Đuro Glogoški: Ne primi li nas premijer, ostajemo ovdje. Čekat ćemo koliko treba

Komentara 12

Avatar Becarina
Becarina
01:13 29.05.2015.

Za upad u crkvu momentalna ostavka Milanovica i Ostojica , prkršili su zakon a nisu ni imali razloga. Oni su stvarno toliko bolesni da misle da mogu kao 45e.

Avatar Chupacabra
Chupacabra
22:35 28.05.2015.

Samo složno i zajedno.... Podrška Hrvatskim braniteljima... Vidimo se na Markovom trgu....

PI
pixiee
23:34 28.05.2015.

svi smo mi uz naše branitelje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije