Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjedna vožnja

Branitelji na motorima u znak podrške trubili ispred zgrade Sabora i Vlade

branitelji
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/14
25.10.2014.
u 15:25

Prije dolaska na Markov trg, bikerska udruga Veterana zapalila je svijeće na mjestu gdje je preminula braniteljica Nevenka Topalušić

Motoristi branitelji podržavaju kolege branitelje koji već šesti dan prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja tražeći ostavku ministra Predraga Matića. U znak podrške trubili su i turirali na Markovom trgu ispred zgrade Sabora i Vlade.

Prije dolaska na Markov trg, bikerska udruga Veterana zapalila  je svijeće na mjestu gdje je preminula braniteljica Nevenka Topalušić.

>> Milanović: Branitelji su u Hrvatskoj zaštićeni, i dalje ćemo brinuti za njih

Komentara 40

PR
propalismoFranjoskroz
20:56 25.10.2014.

ma dovoljno je bilo pogledati dnevnike večeras.Novinar izvještava a iza njih stoje nabrijani invalidi,svaki sto kila,svaki pojede pečeno prase i popije gajbu pive u jedno veče.A iz njih se jadni smrzavaju pedesetak pravih invalida,Sad zamislite pravu državu,zamislite kolia bi primanja i zdravstvenu skrb mogli imati ovih pedeset invalida i njihove obitelji, da država ne plaća ovih 500 krkana što se naslikavaju pokraj njih???

ST
Stipeprof
15:38 25.10.2014.

Sjećate li se kako su branitelji masovno prosvjedovali protiv Ive Sanadera i njegove pljačkaške vlade? Sjećate li se kako su mu okrenuli leđa kad je ušao u koaliciju s ministrom u vladi "Republike Srpske Krajine" Vojislavom Stanimirovićem? Sjećate li se kako mu nisu dali da uđe u kolonu sjećanja u Vukovaru nakon što se pohvalio da je on (uz Tomislava Karamarka) najzaslužniji što je Ante Gotovina završio u Haagu? Ne sjećate se? Ne sjećam se niti ja.

ST
Stipeprof
16:05 25.10.2014.

Je li ovo "antibirokratska" ili "jogurt revolucija"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije