Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.10.2014. u 12:00

Ako niste primijetili, u Saboru opet nema naših zastupnika jer su na trotjednoj jesenskoj pauzi

Josip Leko, predsjednik Sabora, pozvao je stopostotne HRVI Domovinskog rata da dođu na Markov trg raspravljati o svojim pravima, a prosvjednici su se odazvali pozivu pa će se rasprava napokon preseliti s ulice tamo gdje joj je i mjesto, u Sabor RH. Mjesta, hvala na pitanju, ima za sve. Jer ako niste primijetili, u Saboru opet nema naših zastupnika jer su na trotjednoj jesenskoj pauzi. I dok su zastupnici na tko zna kojoj po redu višetjednoj stanci, nemojmo se čuditi što se politički život preselio negdje drugdje.

Stanić dao Saboru rok od 15 dana za provjeru potpisa

Mijat Stanić, predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata, zahtijeva od Sabora da u roku od 15 dana provjeri sve prikupljene potpise za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta. “Ako su oni od nas zahtijevali da u 15 dana, po kiši i vjetru, prikupimo 450.000 potpisa građana, onda smatramo da je i Saboru dovoljan rok od 15 dana da provjeri potpise”, kaže Stanić očito ne znajući da je u Saboru započela jesenska siesta tijekom koje nije uputno dosađivati.

Nova Bandićeva protokolarna obaveza – sastanak na dnu

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, sastao se s bivšim premijerom Sanaderom i zadržao u srdačnom dvosatnom razgovoru, glasi vijest iz 24 sata. Bio bi to sastanak na vrhu da nije priređen u dvorištu zatvora. Ovako je – sastanak na dnu.

Grabar-Kitarović od kuće donijela deku i jastučić

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, kampanju će graditi na skromnosti, otkrivaju njezini suradnici iz izbornog stožera, piše Globus. Skromnost se, primjerice, očituje u korištenju sedam godina starog stranačkog kombija marke Mercedes kojim kandidatkinja obilazi teren. Vozilo je očito u lošem stanju jer je Grabar-Kitarović u kombi “od kuće donijela deku i jastučić” kako bi mogla odspavati. Dodamo li tome dramatično priopćenje da je ona “jedina kandidatkinja koja u kampanju ulazi bez ikakvih osobnih primanja kao i bez zdravstvenog i mirovinskog osiguranja i bez staža”, jasno je da se “novoj pravednosti” suprotstavlja “nova skromnost”.

>> Varga unajmio detektive da pročešljaju Ministarstvo

>> Procvao posao starog premijerova prijatelja

Komentara 5

KO
Komacero
13:46 30.10.2014.

diktatura takozvanih hr medija i ...placenika koji hlebac dobivaju iz begesa

KO
Komacero
13:49 30.10.2014.

zar postoji vece i gore ponizenje prema hr drzavi i braniteljima od ovog

Avatar antonija17
antonija17
17:36 30.10.2014.

Zato im povisite placu za bolji nerad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije