Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Glavaš u zatvorskoj bolnici
 nije dopustio da ga pregledaju pa je vraćen u ćeliju

Branimir Glavaš
Foto: Arhivska fotografija
09.03.2015.
u 19:45

Josip Salapić rekao je da je ostao iznenađen Glavaševim lošim zdravstvenim stanjem

Branimir Glavaš danas je iz Remetinca odvezen u Bolnicu za osobe lišene slobode (BOLS), ali liječnicima u zatvorskoj bolnici nije dopustio da ga pregledaju pa je vraćen natrag u ćeliju.

Kako je i najavio kada je u četvrtak uhićen u Osijeku, Glavaš od dolaska u istražni zatvor štrajka glađu. Za razliku od brojnih zatvorenika koji pod štrajkom glađu podrazumijevaju odbijanje zatvorske hrane, a istodobno kupuju namirnice u kantini u Remetincu, Glavaš u proteklih pet dana nije jeo baš ništa.

Njegovi odvjetnici kažu da sve te dane nije uzimao ni tekućinu. Zbog štrajka glađu danas je i bio odvezen u zatvorsku bolnicu.

No, kakve je posljedice na njegov organizam ostavio petodnevni štrajk, s obzirom na to da ne želi medicinsku pomoć nije se ustanovilo jer ga se na silu ne može ni pregledati. Liječnička pomoć bit će mu pružena u slučaju da mu se zdravstveno stanje pogorša, odnosno ako mu pozli.

>> Glavaš stigao u Remetinec: Štrajk glađu počinjem odmah!

>> Marinko Jurasić: Glavaš bio u zabludi o svrsi zatvora!?

Komentara 82

ZG
zorbas.grk
16:50 09.03.2015.

Nesto smrdi, jako smrdi....ali otkrit ce se prije ili kasnije...cini mi se da su i igri grdi igraci ?????

Avatar deziderij
deziderij
17:34 09.03.2015.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje a ja mislim da je naše sudstvo više nego jadno i traljavo. Kakav je to sud i suđenje u kojem se tako teško dolazi do prave pravne i konačne presude ? Pa nisu naše sudstvo iz EU tek tako i bez veze prozivali a mi tome svjedočimo i svakodnevno gledamo farse sudskih trakavica bez kraja i konca. Valjda, kakva država - jadna i kilava, takvo i sudstvo.

Avatar dmitarX
dmitarX
16:03 09.03.2015.

samo se prokletnici raduju tuđoj nesreći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije