Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija

Branimir Glavaš ljetne večeri provodi pijući vino s likom Hitlera!

branimir glavaš adolf hitler vino
Foto: Facebook/Branimir Glavaš
1/4
12.08.2015.
u 11:50

Komentare pod fotografijama vrijedi pročitati budući da neki zazivaju dolazak takvog diktatora u Hrvatsku "koji bi nam dobro došao".

Branimir Glavaš ljetne večeri provodi u Lukoranu. To ne bi bila neobična vijest da na službenom Facebook profilu nije objavio nekoliko fotografija s odmora, ali i večere nakon koje se pilo vino čiju etiketu krasi lik Adolfa Hitlera, i imena "Führerwein". 

Komentare pod fotografijama vrijedi pročitati budući da neki zazivaju dolazak takvog diktatora u Hrvatsku "koji bi nam dobro došao". 

Zanimljivo je i da je lani, krajem travnja prodana boca originalnog "Führerwein" vina, za koje se vjeruje da ju je naručio osobno Adolf Hitler. Prodana je za 1500 funti na aukciji, objavio je Decanter.com.

Glavaš je pak na svojoj Facebook stranici 19. srpnja objavio fotografiju snimljenu u jednom lokalu, a na zidu u pozadini visi velika fotografija Ante Pavelića. Pod Glavaševom fotografijom piše "Na putu za Mostar, odmor u Širokom Brijegu".

Ta je fotografija, u samo sat vremena, skupila više od 820 "lajkova", a danas ih ima gotovo 2500.

>> Sudska pomirba Branimira Glavaša i Ivana Vrkića

Komentara 135

UR
uragan
12:05 12.08.2015.

Fnja.njimko--------- Poglavnik doktor Ante Pavelic i njegova vojska odgovorni su za smrt u ratu u odnosu na zločinca Broza jedan posto a zlocinac Broz 99 posto i danas neke ulice u nekim gradovima s natpisom najvećeg zločinca nose ime. Svee ostalo je srpska propaganda ista ona koja u svijetu širi kaži da je Tudman nakon oluje ubio 60 tisuca Srba i čak knjige izdaju vani s tom brojkom.

DU
Deleted user
11:24 12.08.2015.

U Italiji imate ducane u kojima mozete kupiti vina s slikama Hitlera i Musollinija i mislite li da novinari pisu o tome tko ta vina pije. Malo sutra imaju pametnija posla.Koje su to gluposti i s cim se to bavimo, opet vjestice lovimo.Blago nasoj pameti.

FO
ForeignLegion1987
11:06 12.08.2015.

Oger 12.08.2015 u 10:58h A vidi se da je i teska seljacina - majica bez rukava, fuj! a sta bi trebao,,,,u sred ljeta obuci bundu,,,ha ha ha e svakakvih komentara cemo procitati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije