Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Most se pohvalio

Vlada usvojila amandman Mosta: Uredu Stjepana Mesića uzimaju 600.000 kuna

Stipe Mesić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
16.03.2016.
u 19:30

– Znam da postoji reorganizacija u MUP-u u sklopu koje će se događati promjene. Možda je to Karamarko doživio kao smjenu, a Orepić kao premještaj s jednog položaja na drugi. To morate pitati gospodina Karamarka i gospodina Orepića – dodao je Petrov.

Vlada je prihvatila amandman na prijedlog državnog proračuna, a kojim je Most nezavisnih lista predložio da se sredstva namijenjena uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića dodjele civilnim invalidima Domovinskog rata.

Objavio je to Most kratko na svojoj Facebook stranici napisavši kako je amandman danas usvojen.

Amandmanom je, naime, predloženo da se 600 tisuća kuna namijenjenih uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića dodjeli civilnim invalidima Domovinskog rata. 

 

[AMANDMAN USVOJEN!]MOST nezavisnih lista jučer je uputio amandman na proračun za ovu godinu kojim je predloženo da se...

Posted by MOST nezavisnih lista on Wednesday, March 16, 2016

Petrov: Možda je to Karamarko doživio kao smjenu, a Orepić kao premještaj

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov komentirao je smjene u MUP-u.

Upitan o smjenama u MUP-u, odnosno ulazi li previše prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u resor ministra Orepića, Petrov je kazao da ne bi ulazio u komentare tko što govori, javlja N1.

– Znam da postoji reorganizacija u MUP-u u sklopu koje će se događati promjene. Možda je to Karamarko doživio kao smjenu, a Orepić kao premještaj s jednog položaja na drugi. To morate pitati gospodina Karamarka i gospodina Orepića – dodao je Petrov

Petrov je komentirao i amandmane na proračun, posebice onaj o Uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. Rekao je da je trenutačno u tijeku sjednica i razgovara se o svim predloženim amandmanima.

– Razgovaralo se i o amandmanu o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika. Zna se naše stajalište. Mogu reći da će taj amandman u određenoj mjeri biti usvojen. Ne vidim zašto bi se trebali trošiti toliki novci, a efekt ne vidimo – kazao je Petrov.

>> Ministar Vlaho Orepić otkrio zašto je smijenjen šef PNUSKOK-a Mario Bertina

Ključne riječi

Komentara 143

DU
Deleted user
19:54 16.03.2016.

Mesicu ,moze jedan vic na ovu temu

GO
goran2hr
19:55 16.03.2016.

Velika pohvala za valjda prvi dobar potez MOSTA kao dijela vlade. A prigovor, jer tom čudnovatom uredu nisu uzeli sve.

Avatar comparator
comparator
19:48 16.03.2016.

Dajte više kako vas nije sram bacati novce onom koji čekove donatora iseljenika za obranu zemlje zaboravlja u svom đepu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije