Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći prema cro demoskopu

Božo Petrov: Pobjeđivali smo nedodirljive uhljebe i kad nam nisu davali nikakve šanse

božo petrov
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/4
04.10.2015.
u 21:30

Božo Petrov komentirao je treće mjesto prema istraživanju CRO Demoskopa te je poručio da njega i MOST zanima jedino promjenu u Hrvatskoj

Nova istraživanja CRO Demoskopa za razdoblje između 30. rujna i 3. listopada pokazala su nastavak blagog trenda smanjenja prednosti HDZ-ove desne koalicije u odnosu na SDP-ovu lijevo liberalnu koaliciju. Objavio je to danas RTL, ustvrdivši tako da se razlika između HDZ-a i SDP-a smanjuje, iako sa malom prednosti i dalje prednost ima HDZ-ova koalicija. Veliku podršku, na trećem mjestu, ima Most nezavisnih lista mladog metkovskog gradonačelnika Bože Petrova. Komentirao je što misli o svojoj prednosti.

- Mene osobno, ali i nas u MOST-u nezavisnih lista zanima jedino promjena u Hrvatskoj, razvoj svih krajeva, gradova i općina, a ne moja osobna ili stranačka popularnost. To prepoznaje sve veći broj naših građana, a mi im jamčimo odgovornost prema svakom povjerenom glasu. Pobjeđivali smo nedodirljive uhljebe na lokalnim razinama i kad nam nisu davali nikakve šanse. Sada nam ankete daju šansu, ali mi tu podršku koja svaki dan jača osjećamo i na terenu bez anketa. Upravo zato što jedini nudimo promjenu, očekujemo da će nas do izbora prljavom kampanjom pokušati zaustaviti i tako onemogućiti promjene.Most nezavisnih lista želi ujediniti Hrvatsku i okončati podjele i povezati sve neodlučne, raspršene i nepovezane birače u veliku frontu protiv HDZSDP-a - rekao je Petrov.

Karamarko i Milanović također su danas komentirali najnoviju anketu. - HDZ 'ankete' komentira tako da - pobijedi na izborima! To je moj jedini komentar. Za mjesec, mjesec i pol dana su izbori - pa ćemo dan poslije razgovarati o tome - rekao je Karamarko i nastavio o retorici premijera Zorana Milanovića. Premijer, pak, smatra da će tu prednost prestići za mjesec dana i da će tada biti najvažnije tko može formirati Vladu, Karamarko ili on.

- Za mene je najvažnije u tim anketama, koje nerado komentiram, da je podrška Vladi kontinuirano visoka. Mi kao koalicija želimo doseći onu razinu podrške koju ima Vlada, a ta je brojka vjerodostojnija od podrške strankama. Brojka onih koji podržavaju Vladu je od Nove godine više nego udvostručena, a to je dobro za Hrvatsku' - ocijenio je premijer.

>>HDZ-ova koalicija u vodstvu, no SDP-ova smanjuje zaostatak

>>Hrvati vole centar i protive se lustraciji

Komentara 45

Avatar majmunranko
majmunranko
22:07 04.10.2015.

Yugo tuposkop je ona anketna kuća koja je devet dana prije predsjedničkih izbora davala Josipoviću 12 posto prednosti u prvom krugu, i 11 posto u drugom krugu, hahahaha, Takvi nakon takve ankete više ne bi mogli anketirati ni miševe u haustorima o tome koji im je sir najbolji, međutim u Hrvatskoj i dalje rade, i čak i tzv. "mediji" uzimaju kao relevatne. Nije ni čudo da ih nitko ne čita i ne kupuje.

DU
Deleted user
22:54 04.10.2015.

Mali, tebi se nešto i moglo vjerovati dok nisi udomio Prgometa, a sad adio.

MS
mare_split
22:55 04.10.2015.

'Brzo približavanje' kokošinjara Domoljubnoj koaliciji nije bez veze: radi se o stvaranju 'prostora' za podmetanje listića 'birača duhova' o kojima, zanimljivo, HDZ ništa ne kazuje, baš kao niti drug Bauk (njegov prezimenjak imena Milan, bio je Ministar uprave u rasturenoj srpskoj krajini!?)! Radi se o brojci od oko 120 tisuća 'listića' koji su na predsjedničkim izborima, jer su u početku obrađivane 'crvene izborne jedinice' dale pristojnu prednost Lignjunu, koja se je ... 'topil' kada su na red došli Lika, Dalmacija, Slavonija, ...! 'Rezultat ankete' je ciljna podvala i 'priprema' Hrvata na gubitak! To je nužno razjasniti! ... Mare je ... maloprije o tome napisala u mail-u koji je poša put EU/EK! ... Želimo li pobjedu moramo znati ISTINU o broju birča!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije