Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava boravišta novog ministra

Petrov o optužbama: Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju

crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
26.01.2016.
u 11:32

"Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o tome govoriti prije nego što imam sve relevantne informacije"

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov danas se u razgovoru za Media servis oglasio o napisima Nacionala o nasilničkom ponašanju i netočnom prijavljivanju boravišta novog ministra branitelja Mije Crnoje.

– Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju ako je točno. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o tome govoriti prije nego što imam sve relevantne informacije – rekao je Petrov.

– To treba istražiti, slažem se, ali ne mogu u ovom trenutku ništa reći dok nemam sve informacije pred sobom već samo ono što sam pročitao u medijima. Mislim da ne bi bilo korektno o tome govoriti – dodao je, a na pitanje misli li da Crnoja, ako se navodi pokažu točnima, treba odstupiti, odgovorio je:

– To je njegova odluka. Druga je stvar što bi bilo s ljudima unutar Mosta.

Petrov se ponovno izjasnio protiv registra izdajnika, za što se Crnoja zalaže, rekavši da do toga neće doći.

– Prema našem mišljenju, nije dobro da se na ovakav način izlazi a priori s izjavama o tome što će se raditi, a da se to nije usuglasilo. Registar izdajnika nije nešto što mijenja klimu u pozitivnom smjeru i zbog toga, ako netko ima problema s nekim izdajnicima, zna se na koji način se to rješava. Definitivno se ne rješava javnim medijskim linčem i provođenjem ikakvih registara izdajnika – rekao je Petrov.

HDZ je ranije na Twitteru odbio komentirati navodnu aferu dok se Crnoja ne očituje:

Sve je na Facebooku komentirao i SDP-ovac Gordan Maras, donedavni ministar:

Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina. Crnoja će morati otići. Iz Savske 66. Ukoliko brzo ne reagira Orešković izgledat će da odobrava takvo ponašanje ili mora prvo pitati Karamarka.

Posted by Gordan Maras on 26. siječnja 2016

>> Crnoja: 'U fokusu mi neće biti registri, nego problemi branitelja'

>> 'Netko za koga se dokaže da je utajio porez ne može biti član Vlade'

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Komentara 216

Avatar Sandokan
Sandokan
12:07 26.01.2016.

Niakavo domoljublje i sudjelovanje u Domovinskom ratu ne mogu biti kompenzacija za bilo kakav oblik kriminalnog ponašanja. To bi u HDZu trebali znati, a koliko sam čuo i Karamarko je govorio da u HDZu nema mjesta za nikoga tko je činio bilo kakav kriminal. To se odnosi i na Crnoju, pa ako je istina to za što ga se proziva, tada će on ispasti najobičniji nesposobnjaković i lakomac koji se borbom za funkciju i dolaskom na tu funkciju ustvari sam raskrinkao. Bolje da se nije gurao i nitko nikada ne bi znao da je činio to što je činio. Ne znam da li Crnoja konkurira za mjesto ministra s najkarćim mandatom. Ne može sebaš sve svesti na spinove i laži pojedinih krugova i da zaključim, dobar i hrabar branitelj ne mora biti dobar političar.

MO
mostić
12:42 26.01.2016.

sramota u kakvoj kolibi živi....ova herojčina i junačina.........pod hitno mu treba dati stan od 150 kvadrata......... pemziju od 25 iljada..... i sve povlastice do 16 koljena....

KA
Karapetrov
11:49 26.01.2016.

Kako reče karamarko. Ovi ljudi koje smo dali u vladu je najbolje što HDZ ima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije