Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD NAKON 14 GOD.

Kalmeta bez funkcije u vrhu HDZ-a

Božidar Kalmeta Darko Milinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
29.05.2016.
u 23:40

Kalmeta je izdao svog prijatelja Milinovića, ali on mu je, doznajemo, ipak dao svoj glas

Božidar Kalmeta u 24 godine nije izgubio izbore i sada je pao u stranci. Veliki je to pad moćnog zadarskog HDZ-ovca koji je preživio Pašalićeve i Sanaderove bitke, i koji je zadnjih 14 godina imao funkciju u vrhu HDZ-a.

Mnogi HDZ-ovci smatraju da se Kalmeta u bitku za potpredsjednika nije trebao upuštati. Znalo se, naime, da nije u Karamarkovoj i Brkićevoj kvoti za “novi” HDZ. Zaigrao je tada s političkim tajnikom Tomislavom Čuljkom i bio na šalabahteru zajedno s Dubravkom Šuicom, ali Čuljak se dogovorio s Karamarkom i Brkićem.

Kalmeta je prije četiri godine, kada je Karamarko preuzeo HDZ, bio jedini stari HDZ-ovac koji je ponovno izborio potpredsjedničku funkciju. I dok je Kalmeta “poginuo” četiri godine poslije, sada se u velikom stilu vratio Darko Milinović koji je tada bio Karamarkov protukandidat i veliki kritičar. Upravo je Kalmeta tada izdao svog prijatelja Milinovića, kada ga je do zadnjeg trenutka uvjeravao da je uz njega kao kandidata za šefa HDZ-a, a onda se priklonio Karamarku. Unatoč tome, doznajemo da mu je Milinović ipak dao svoj glas...

>> Hasanbegović dobio najviše glasova za Predsjedništvo: Članstvo je poslalo poruku kakvu politiku HDZ-a želi

>> Karamarko: Nitko HDZ neće ignorirati ni ponižavati ni ucjenjivati

Komentara 8

GA
Gastarbeiter2
00:03 30.05.2016.

Bilo je i vrijeme...ali ima ih još podosta koji bi se trebali skloniti (ili ukloniti)!

TA
tanjaraf
05:34 30.05.2016.

I sta ćemo bez njega? Ma, dajte... HDZ je pun ovakvih likova za koje ne treba trošiti prostor u Remetincu, samo oduzeti cijelu pokradenu imovinu.

HR
hrza
09:20 30.05.2016.

To je zato sto samo kraducka a neradi to na veliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije