Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi kolumnist

Borislav Ristić pridružuje se uglednim kolumnistima Večernjeg lista

Borislav Ristić
23.01.2015.
u 20:56

Od sada ćete kolumnu Borislava Ristića moći svake subote naći na stranicama Večernjeg lista u rubrici Otvoreno.

Večernji list s ponosom objavljuje da od ove subote možete čitati kolumne Borislava Ristića, publicista iz Osijeka, koji na stranice novina stiže kao velika blogerska zvijezda hrvatskog internetskog neba. 

Ristića ste u posljednje vrijeme tako mogli čitati na popularnom blogu Večernjeg lista Liberalni cafe gdje je često svojim hrabrim mislima i idejama skretao na sebe pozornost javnosti te ulazio u polemike s drugim uvaženim kolumnistima hrvatske medijske scene.

"Bez želje da se identificiram s propalom socijalističkom idejom, kao i bez volje da prihvatim neki od ponuđenih prokaženih nacionalističkih interpretacija svijeta, nekako je jedini prirodni izlaz bio treći svjetonazor, ideja liberalnog kapitalizma i parlamentarne demokracije. Prvo Popper, a potom Heyekov “Put u ropstvo”, činili su mi se kao vrata svijeta poželjnog za život. Taj svijet stoji stiješnjen između dva glomazna svjetskopovijesna izazova, nacionalizma s jedne i socijalizma s druge strane, lijevog i desnog totalitarizma. To mi se činilo kao sasvim točan opis svijeta u kome sam živio", napisao je sam Ristić predstavljajući se na blogu.

Od danas ćete njegovu kolumnu moći svake subote naći na stranicama Večernjeg lista u rubrici Otvoreno.

Sve blogove Borislava Ristića možete pročitati OVDJE.

Komentara 26

AL
Alkana
22:10 23.01.2015.

Bojim se da to neću čitati!

DO
dobar
22:33 23.01.2015.

Nikad cuo za Ristica , za Dujmovica da ali Dujmovic je po nalogu CK morao otici iz Vecernjeg jer je previse glasno mislio Hrvatski a u Vecernji je svako dobro doso tko je protiv Hrvatske i tko ce stalno pisatii o ustaskoj zmiji u hrvatskim njedrima jer to je po nalogu CKSKH ala drug Ivo na odlasku.

GO
google385
21:55 23.01.2015.

nino raspudic je trenutno najcitaniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije