Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LALOVAC O PROGRAMU:

'HDZ je građanima uzeo 3 milijarde kuna, mi smo im vratili 2 mlrd.'

Boris Lalovac
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
29.06.2015.
u 21:38

Mi donosimo rješenja i odluke, poručio je ministar financija

Ništa konkretno, dosta općenito - tako je ministar financija Boris Lalovac komentirao ono što je čuo o o HDZ-ovu gospodarskom programu koji je predstavljen najužem vodstvu te stranke, prenosi HRT. Lalovac je rekao da HDZ dok je bio na vlasti nije učinio ništa kako bi porezno rasteretio građane, a ova se vlada, tvrdi, razlikuje od njih jer provodi reforme.

- Mi donosimo rješenja i odluke, a pozicija je jasno pokazala 2011. godine kada je bio veliki udar, da su jednostavno sjeli, popili kavu i nije bilo nikakva rješenja - rekao je Lalovac.

- Smanjujemo poreze na plaće i građanima će to povećati kućni budžet. Opozicija je 2011. godine dodatno oporezivala s kriznim porezom i uzeli su građanima 3 milijarde kuna, a mi smo im vratili 2 milijarde. Provodimo reforme i imamo jasne rezultate, a oni imaju samo obećanja koja nisu proveli - rekao je Lalovac.

>> Ovo su glavne značajke HDZ-ova gospodarskog programa

Komentara 72

TR
Trajkovski
22:00 29.06.2015.

Navodno "vratili" 2 milijarde, a istovremeno zadužili Hrvatsku za stotinjak miljardi... Kad nam "vrate" još dvije milijarde našu djecu i djecu naše djece će opteretiti s još 100 milijardi kuna duga... Diži kredite do besvijesti - dok ne pukne - vidi primjer Grčke...

TO
torcidaš
22:11 29.06.2015.

Lslovac sine nas dalmatinski otac je došao iz Srbije u Yplice zarađivati novce da bi te prehranio, otac Obrad nije lagao Hrvatima osobit Borise Uzeo dobri Hrvatima STO milijarda koliko si Hrvatdku zadužio Srami se i laži ne širi i i Yobrad ce te se sramiti i svi u Yplicyma koji te poznaju.

Avatar mirica19
mirica19
22:03 29.06.2015.

Ova je Vlada narodu uzela dostojanstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije