Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bune se

Bolnici besplatni wi-fi, a gdje je WC-papir?

wc papir
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/2
03.12.2015.
u 17:15

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu besplatni internet pozdravlja, a gradonačelnika poziva da bolnici nabavi i plahte, jastučnice, ručnike...

Vijest da pacijenti Županijske bolnice Čakovec mogu besplatno surfati po internetu, slati mailove ili igrati mrežne igrice jer je Grad omogućio besplatni wi-fi, izazvala je reakciju ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije dr. sc. Tomislava Novinščaka. Kao građanin, pacijent, liječnik i ravnatelj pozdravlja, veli, donaciju, no pozvao je SDP da novac svih građana koji uplaćuju prirez, naknade i doprinose, usmjeri i u kupnju antidekubitalnih madraca, moderne posteljine, suvremenih termičkih deka, anatomskih jastuka, jastučnica, plahti, ručnika...

– Bilo bi korektno i da se svim zaposlenicima bolnice doniraju besplatne anatomski oblikovane klompe – ističe Novinščak. Takva je radna obuća i zakonska obveza. Gradska bi vlast, smatra, umirovljenicima mogla donirati besplatni WC-papir da ga kao pacijenti ne moraju donositi kad idu u bolnicu. Besplatni wi-fi uveden je zasad samo u prizemlju i na prvom katu, a uskoro će biti i na višim bolničkim katovima. Grad Čakovec platio je rutere, a jedna je tvrtka besplatno obavila radove. To je vrijedilo 10.000 kuna.

Komentara 6

HY
Hygeia
19:08 03.12.2015.

Stvarno to je ne za pomisliti da pacijenti moraju sa saobom u bolnicu nositi WC papir.Drzava financira kojekakve laznjake i prevarante i u tu prekomjernu javnu/drzavnu upravu i poduzeca,umjesto da novac ulaze u bolnice i skole (ne u personal).Ovdje dodess u bolnicu osjecas se kao u hotelu sa 5 zvjezdica,a tu moras i WC papir ponesti sa sobom .

LI
lika64
17:31 03.12.2015.

što će im wc papir kad mogu po mišljenju sdp virtualno guzu brisati

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
19:25 03.12.2015.

Ne!mam pojma al se petljam,šest milijardi kuna vlada je dala NEvladinim udrugama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije