Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skup u njemačkoj

Bolnica Sv. Katarina najveća privatna investicija u zdravstvo

Bolnica sv. Katarina
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
01.10.2014.
u 23:25

Ukupna vrijednost hrvatske i njemačke investicije u ovu bolnicu bila bi 250 milijuna kuna

Na najznačajnijem zdravstvenom kongresu u Europi koji je održan u Münchenu, gdje je zemlja partner ove godine bila Hrvatska, bolnica Sv. Katarina istaknuta je kao primjer opravdanosti investiranja u Hrvatsku.

Ukupna vrijednost hrvatske i njemačke investicije u ovu bolnicu bila bi 250 milijuna kuna, što je najveća privatna investicija u hrvatsko zdravstvo.

Sv. Katarina odnedavna je članica The Leading Hospitals of The World te jedan od europskih centara izvrsnosti. U njoj se već danas liječe mnogi građani iz Njemačke. (im)

>> Sveta Katarina u Zaboku postala službena bolnica HNS-a

Komentara 9

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
06:54 02.10.2014.

... još jedan član odbora za privatizaciju zdravstva... a i dobro se reklamiraju... sada im onaj treba prebaciti posla i novaca... zato i želi izaći iz riznice te sam preusmjeravati 23.000.000.000 kn članovima odbora i sebi...

LO
loza
03:31 02.10.2014.

a gdje se Hrvati lječe koji su omogučili i omogučavaju tako nešto:) sad vidite čemu reforme zdrastva da se njemci imaju gdje lječiti.

MV
mvalid11
07:03 02.10.2014.

Licemjerno je nazivati takve privatne bolnice imenima svetaca. Zdravlje nije roba i ne bi se smjelo kupovati novcima. Ali to je jedna od vrlih vrijednosti kapitalizma. Nisam upoznata sa sadašnjim stanjem, polažu li još uvijek liječnici onu slavnu zakletvu kad u ovakvim slučajevima ona više nema nikakvog smisla? Bolje bi bilo da ih se pita hoće li prodavati zdravlje ili biti oni koji liječe i siromašne i bogaate i najvažniji im je čovjek i ljudski život a ne bogatstvo i profit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije