Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoćnik ministra

Bojan Glavašević o prosvjedu branitelja: Savršeno je jasno da je iza toga stajao HDZ

Predrag Matić,Bojan Glavašević
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
07.10.2015.
u 10:15

– To još nije službeno, ali u trenutku kada predsjednik HDZ-a vrlo afirmativno govori o mogućnosti da Đuro Glogoški bude kandidat na HDZ-ovoj listi, mislim da su sve maske konačno pale – rekao je Bojan Glavašević

Pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević u emisiji Veto na Jabuci TV komentirao je političku pozadinu prosvjeda branitelja u Savskoj 66.

– To još nije službeno, ali u trenutku kada predsjednik HDZ-a vrlo afirmativno govori o mogućnosti da Đuro Glogoški bude kandidat na HDZ-ovoj listi, mislim da su sve maske konačno pale. Mi smo od početka tvrdili da je prosvjed politički motiviran. Mislim da je savršeno jasno da je iza toga stajao HDZ – rekao je Glavašević.

Na pitanje vidi li sebe na listi koalicije Hrvatska raste, Glavašević je rekao da je njemu bitno da je u posljednje četiri godine radio sa sjajnim ljudima i da ih podržava na ovim izborima.

– Mislim da koalicija Hrvatska raste treba dobiti još jedan mandat. Nisam član nijedne stranke, ali tri godine smo čistili nered HDZ-a, i zadnju godinu tek gledamo rezultate našeg rada. Mislim da tek sljedeće četiri godine može ova koalicija pokazati svoj puni potencijal – dodao je Glavašević. 

 
"Mislim da SDP treba dobiti još jedan mandat i pokazati svoj p...

"Meni je bitno da sam posljednje četiri godine radio sa sjajnim ljudima i podržavam ih na ovim izborima. Mislim da trebaju dobiti još jedan mandat. Nisam član nijedne stranke. Tri godine smo čistili nered HDZ-a, zadnju godinu tek gledamo rezultate našeg rada. Mislim da tek slijedeće četiri godine može ova koalicija pokazati svoj potencijal", rekao je Glavašević na pitanje vidi li sebe na listi SDP-a na idućih izborima.

Posted by Veto by Sanjin Španović on Tuesday, 6 October 2015

 

 
Glavašević: Maske su pale. HDZ je taj koji je bio iza prosvjed...

"To još nije službeno, ali kada Tomislav Karamarko govori da će Đuro Glogoški biti na njihovoj listi, sve su maske pale. Mislim da je savršeno jasno da je HDZ taj", komentirao je Bojan Glavašević političku pozadinu prosvjeda u Savskoj.

Posted by Veto by Sanjin Španović on Tuesday, 6 October 2015

>> Šator ostaje jer šefovi prosvjeda prenose zahtjeve i na novu vladu 

>> Kovač: Čekam da Milanović počne vikati 'Za dom spremni'

Komentara 121

DU
Deleted user
10:44 07.10.2015.

Sramotno je slušati lekcije ovog školskog primjera uhljeba, koji je bez ikakvih kriterija i odgovarajuće stručne spreme postao pomoćnik ministra. Sociolog na pravnim i stambenim poslovima? No, postoji i mračnija priča koju sam osobno čuo. Momčić intervjue za posao (one s naknadom od 1600 kn) obavlja od doma, putem skypea, zavaljen na kauču, u gaćama i ofucanoj majici. Kandidate tjera da pjevaju bećarce. To sam čuo od osobe koja se revoltirana digla i otišla. Nažalost, ima ih, pritisnutih neimaštinom, koji odtrpe to ponižavanje ovog bilmeza, a to je najveća tragedija ove države.

NJ
njofra18
10:48 07.10.2015.

Nije HDZ nikada zapostavljao branitelje nego trenutna Vlada, ljude kojima nije loše stanje u državi u kojoj žive nitko ne može nagovoriti da prosvjeduju.

DT
domagoj.taropolu
11:20 07.10.2015.

A čiji je Glavašević agent? Na račun prezimena dobio posao bez natječaja i sada misi da je moralna vertikala? Napada Glogoškog? Strašno! Pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije