Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

'Ministarstvom branitelja sada upravlja SDP-ova Vesna Nađ'

Bojan Glavašević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
28.01.2016.
u 21:53

Sukladno odredbama Zakona o ustroju državne uprave, nakon ostavke ministra sve do imenovanja novog ministarstvom upravlja zamjenik ministra, a to je još uvijek Vesna Nađ

Bojan Glavašević, pomoćnik ministra branitelja komentirao je na Twitteru kako nakon ostavke Mije Crnoje upravljanje Ministarstvom branitelja preuzima njegova zamjenica Vesna Nađ, inače članica SDP-a.

– Sukladno odredbama Zakona o ustroju državne uprave, nakon ostavke ministra sve do imenovanja novog ministarstvom upravlja zamjenik ministra. S obzirom na to da nova Vlada još nije imenovala zamjenika sada već bivšem ministru Miji Crnoji, ministarstvo je trenutno preuzela Vesna Nađ, dosadašnja zamjenica ministra Predraga Matića. Gospođa Nađ je u istoj situaciji kao i ja, jer još uvijek nismo razriješeni - rekao nam je Bojan Glavašević, koji je najavio da će svoju ostavku podnijeti sam, tijekom sutrašnjeg dana uz najavu "da će biti poduža". 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku, ne želim biti uteg Vladi

Komentara 81

FA
Fake
22:16 28.01.2016.

Stvarno si lik i pol.Jedva čekamo da odeš i da nam se skineš više svojim nebulozama.Siniši svaka čast ali ti,no comment.

Avatar Zampić
Zampić
22:07 28.01.2016.

iritantna faca, jako lici na kacavandu

TV
tv5378
22:02 28.01.2016.

Jesi li sretan,glavasevicu?Ostavku koju si napisao mozes povuci ali te moze biti sram osuditi covijeka bez I jednog dokaza.Fuuujjj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije