Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.01.2015. u 12:00

Među blokiranim bogatašima su Željko Žužić, Vladimir Zagorec, Robert Ježić i saborski zastupnik Željko Kerum

Boris Lalovac, ministar financija, poručuje da neće biti milosti za one koji su natukli milijune kuna dugova. Posebice to neće vrijediti za blokirane milijunaše, njih 257, koji duguju nevjerojatnih 6,6 milijardi kuna. Među blokiranim bogatašima su primjerice, navode 24 sata, Željko Žužić, Vladimir Zagorec, Robert Ježić i saborski zastupnik Željko Kerum s dugom od 42,3 milijuna kuna. Nemilosrdni Lalovac bi nam usput trebao objasniti i kako su stvorili tolike dugove, ali i kako blokirani milijunaši nakon svega kupuju i registriraju nove mercedese.

Pas Medo zbog laveža u kućnom pritvoru

Ivan Pavelić, vlasnik psa Mede, dobio je privremeno rješenje Općinskog suda u Puli po kojem njegov mješanac ne smije lajati u dvorištu od 20 sati navečer do 8 ujutro jer remeti mir susjeda. Prema pisanju 24 sata, zalaje li Medo u tom intervalu iz dvorišta, vlasniku slijedi drakonska kazna od 20.000 kuna pa ga Šimunović sada noću zatvara u šupu zbog čega mu se “srce kida“. Neka psa za početak uvede u kuću umjesto u šupu, ionako je kažnjen ”kućnim pritvorom“.

Nakon isušivanja močvare bacit će Baukovu mrežu

Arsen Bauk, ministar uprave, na sjednici vodstva SDP-a najavio je nove izmjene Zakona o sportu radi obračuna sa Zdravkom Mamićem, piše Nacional. Slijedi li nakon neuspjelog “isušivanja močvare“ akcija “Baukova mreža“?

Đapić “prati situaciju“ oko svoje korupcijske afere

Anto Đapić, predsjednik osječkog Gradskog vijeća, našao se u nevolji nakon što je otkriveno da mu je ovlašteni koncesionar platio osiguranje za osobni automobil. Građanska opcija grada Osijeka (GOGO) javno je upitala Antu Đapića da se očituje o polici osiguranja u iznosu od 4087,71 kuna koju mu je platilo trgovačko društvo Pauk Osijek d.o.o., inače ovlašteni koncesionar službe za premještanje vozila u Osijeku. Glas Slavonije piše da se Đapić najprije nije tri dana javljao na mobitel da bi potom poručio kako “ne izbjegava ovu temu, ali prati kako će se situacija razvijati i reagirat će kada ocijeni da je pravi tren“. Čemu žurba, neće mu pauk odnijeti auto.

Komentara 4

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:37 29.01.2015.

Frapantno, kod miljunasa nema interventne policije i ovrha. Vidi, vidi, kako to "funkcionira" Hrvatsko krivosudje, jedan zakon za sirotinju a drugi za miljunase s miljarderskim dugom.

DU
Deleted user
14:11 29.01.2015.

već ćete se sjetiti kao im pomoći, naći će se neki sancijski program

CI
cicibela
15:23 29.01.2015.

Eto, Linić nije stigao baš svim tajkunima oprostiti pljačku u milijardama kuna. Naši tajkuni još nisu naučili američku shemu. Sponzorirati treba i lijeve i desne, pa si onda u milosti bilo koja partija dođe na vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije