Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vlada je neosjetljiva'

Blokirani i OPG 'Život' dogovorili: Na proljeće krećemo u masovne prosvjede!

Miriam Kervatin
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
26.01.2015.
u 16:56

Kervatin je pojasnila da će to učiniti jer im Ustavni sud ne odgovara već deset mjeseci, a Vlada ne pokazuje interes za činjenicu da je, tvrdi, Ovršni zakon neustavan

Predsjednica udruge Blokirani Miriam Kervatin i predsjednik udruge Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG) "Život" Antun Laslo danas su dogovorili da će početkom proljeća održati na masovne prosvjede na ulicama.

Kervatin je pojasnila da će to učiniti jer im Ustavni sud ne odgovara već deset mjeseci, a Vlada ne pokazuje interes za činjenicu da je, tvrdi, Ovršni zakon neustavan. Dodala je i da je Vlada neosjetljiva na podatak kako je ''ukupan iznos duga građana prešao ukupan iznos duga hrvatske privrede''.

Na masovne prosvjede izlaze s blokiranim poljoprivrednicima jer se oni nalaze u nezavidnoj situaciji i blokirana su im sredstva za rad i život.

>>Udruga Blokirani: Milanovićev sporazum je neustavan

>>'Dogodila se katastrofa. Hrvatska tržišna ekonomija danas je i službeno mrtva'

Komentara 12

GR
greenvest
18:28 26.01.2015.

Trebali bi u prosvjed uključiti i nas iz Zvonimirove koji se moramo redovito javljati u Zavod za zapošljavanje. Niti ima posla, niti nam ovi iz burze mogu naći posao, niti ikoga uopće zanimamo...ali redovito se moramo javljati da ne bi slučajno u Švicarskoj zarađivali i bogatili se, a istovremeno vodili se kao nezaposleni.

ĆA
ćaćaća
18:30 26.01.2015.

nemoguće je u hr organizirati masovne prosvjede kad je narod masovno podjeljen..

MA
Machak
19:24 26.01.2015.

Još jedni koji nesposobnost upravljanja vlastitim životom pokušavaju prebaciti na teret onih koji to znaju. I pri tome ušićariti koliko se može. Bljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije