Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brkićevo pismo MUP-u:

Blokada Prevlake izvan zakona, policija služi SDP-u

Milijan Brkić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/8
30.09.2015.
u 20:25

– U zakonu o policijskim poslovima i ovlastima čl. 51. i 52. propisani su razlozi zbog kojih policija može privremeno ograničiti slobodu kretanja, no na Prevlaci nije bio ispunjen niti jedan od tih razloga - tvrdi Brkić

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić uputio je pismo ministru Ranku Ostojiću i ravnatelju policije Vladi Dominiću i traži očitovanje zbog čega je policija na Prevlaci postavila rampu i zabranila kretanje Tomislavu Karamarku, novinarima i građanima.

– U zakonu o policijskim poslovima i ovlastima čl. 51. i 52. propisani su razlozi zbog kojih policija može privremeno ograničiti slobodu kretanja, no na Prevlaci nije bio ispunjen niti jedan od tih razloga – tvrdi Brkić i vidi mogućnost da je policija stavljena u službu SDP-a.

>>Karamarko: Pitam se što se to događa u ovoj zemlji

>>Što to na Prevlaci mora ostati skriveno od Karamarka i javnosti?

Komentara 88

GU
gustirna
20:54 30.09.2015.

Ovi iz vecernjaka prikrivaju da je danas osuđen ostojin kum i sef zloglasnog pnuskoka bertina zbog krivotvorenja isprava kako bi se docepao djedove kuce.....hihih....zivilo jugonovinarstvo.

DA
Djeca_Arbata
20:34 30.09.2015.

Tko je napisao zapovjed s kojim je interventna policija uredovala na ulazu u crkvu Svetog Marka u Zagrebu?...Tko je poslao najelitnije jedinice na goloruke ratne invalide?

MI
mirtebi
21:03 30.09.2015.

To ih je jugo partija naucila. Udbasko diktatorske metode. Tuzite ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije