Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIMO HRVATSKU

Bivši Mostovci osnovali novu stranku, otkrili i s kim bi izašli u koaliciji

Promijenimo Hrvatsku
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.07.2016.
u 11:41

Lovrinović očekuje kako će na izborima osvojiti najmanje 3 mandata, koliko imaju i danas u Saboru.

Troje saborskih zastupnika koji se se nedavno odvojili iz Mosta i osnovali vlastiti Klub zastupnika Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić danas su u Zagrebu osnovali političku stranku Promijenimo Hrvatsku.

Za predsjednika stranke izabran je Ivan Lovrinović, a za potpredsjednika Juro Martinović. Lovrinovioć je rekao da su odlučili osnovati novu stranku jer, iako u Hrvatskoj ima mnoštvo političkih stranka, većina njih nudi jedno te istu robu. U fokusu će im biti ekonomske promjene, demografija, zaustavljanje odljeva mladih ljudi iz Hrvatske i povećanje zaposlenosti.

Lovrinović je rekao da nova stranka pripada političkom centru, a upravo tamo Lovrinović vidi veliki potencijal jer računa da oko 600.000 birača preferira upravo politički centar. Rekao je da će na izbore možda izaći i u koaliciji, ako se uspiju dogovoriti s nekim strankama centra. Prije svega Lovrinović tu vidi Živi zid, a razgovarat će se i sa HSS-om i HSLS-om.

Očekuje kako će na izborima osvojiti najmanje 3 mandata, koliko imaju i danas u Saboru.

>> Lovrinović: Od danas više nismo u Mostu, a ovo su tri razloga zašto

Komentara 60

PA
patrizia
12:40 02.07.2016.

Nemojte se brukat vas trojica ne postojite više!

Avatar mister.N@
mister.N@
12:07 02.07.2016.

hahaha vi ocekujete glasove od nekoga ???

Avatar @proma_trač
@proma_trač
14:26 02.07.2016.

Ime vam je katastrofa. "Promijenimo Hrvatsku" neodređeni imperativ. U što ? I kad bi je promijenili u nešto npr. gore (mada je to politički nemoguće) vi opet održaste izborno obećanje, zar ne ? Uglavnom da nije nikad isto. Ma lukaviavi ste mi vi lukavi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije