Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna Hrvatska

Bivši članovi Živog zida pozivaju na prosvjed protiv rasprodaje imovine RH

trg bana jelačića
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
31.05.2016.
u 11:13

Između ostalog traže smjenu premijera Oreškovića i vlade

Slobodna Hrvatska, stranka koju su osnovali bivši članovi Živog zida, organizira prosvjed "protiv rasprodaje imovine Republike Hrvatske", koji će se održati u subotu, 4. lipnja na Trgu bana Jelačića u Zagrebu s početkom u 12 sati.

Kako navode u priopćenju, na prosvjedu će tražiti "obustavu svih odluka o prodaji strateških državnih udjela dok se o tome ne očituje narod te zatražiti smjenu premijera Oreškovića i vlade".

"Istodobno ćemo jasno dati do znanja da je SDP sa svojim partnerima dio iste ekipe i da nije cilj rušiti vladu da bi oni ponovo isplivali sa svojim katastrofalnim politikama i kadrovima", poručuju iz Slobodne Hrvatske, dodajući da je ovo prosvjed upozorenja te da, ako Vlada ne odustane od rasprodaje, kreću s daleko većim i ozbiljnijim prosvjedima.

>> Vuksanović: Telefonski odlučiti o prodaji dobrostojećih državnih tvrtki je neozbiljno. Je li idući korak prodaja na Ebayu?

>> Prodaja državnih tvrtki jedino rješenje za smanjenje javnog duga

Komentara 5

LA
Lavica7
12:46 31.05.2016.

NE rasprodaji! NE stranom lobiju! Dozvolite hrvatima da imaju HRVATSKE firme.

LU
Luka1710
11:33 31.05.2016.

To su oni članovi koji nisu ostvarili svoje interese ulaska u Sabor pa su osnovali svoju stranku i uz to neutemeljeno vrijeđaju članove Živog zida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije