Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći sajam plovila na moru u SrednjojEuropi

Biograd Boat Show – najveći sajam plovila u Hrvatskoj

Biograd Boat Show
Dino Stanin/Pixsell
09.10.2015.
u 09:15

Biograd Boat Show, nautički sajam u organizaciji Ilirije d.d. jedne od petnaest vodećih hrvatskih turističkih kompanija iz Biograda na Moru i jedne od rijetkih koja u svom portfelju ima sva tri segmenta turističke ponude (hotelijerstvo,nautika, kamping) koji se održava u njenom profitnom centru Marina Kornati u Biogradu na Moru, ove godine ponovo bilježi rekordan interes domaćih i međunarodnih izlagača - unaprijed je rasprodan sav rasploživi prostor na sajmu tri tjedna prije manifestacije.

Naime, Ilirija kao komapnija oduvijek je posebnu pažnju usmjeravala ka razvoju nautičkog turizma prepoznavši potencijal Biograda na Moru kao nautičke destinacije stoga je davne 1975. godine izgradila prvu nautičku luku u Hrvatskoj, današnju Hotelsku luku Kornati, iz koje se sustavno počeo razvijati nautički turizam po cijelom našem Jadranu, i prvu vlastitu charter flotu od 40 Elanovih plovila. Uvidjevši važnost nautičkog turizma u daljnjem razvoju grada Biograda na Moru i njegov utjecaj na ukupne turističke rezultate 1985. godine proširili smo njene kapacitete izgradnjom marine Kornati, smještene u zapadnom dijelu Biograda na Moru, sa dodatnih 450 vezova.

Ovu godinu očekuje vas još jedan rekordan sajam, sa povećanjem prošlogodišnjih brojki od 276 izlagača i 291 plovila. Sve tri izložbene hale su rasprodane 3 tjedna prije sajma, uključujući proširenu halu C.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije