Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bilježnice s likovima nogometaša

škola
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
03.08.2015.
u 15:00

Kupite školske udžbenike u Narodnim novinama i uz bon Večernjeg lista ostvarite poseban popust od 12 posto na sav školski pribor!

Dok roditelji pri odabiru školskog pribora ponajviše gledaju na kvalitetu i funkcionalnost te omjer kvalitete i cijene, učenike najviše zanima dizajn te obožavaju bilježnice ili torbe s omiljenim likovima iz crtića, stripova, filmova ili sporta.

U Narodnim novinama pronaći ćete školski pribor i opremu koja će zadovoljiti i roditelje i djecu. Tako samo u prodavaonicama Narodnih novina te u njihovoj online trgovini možete ekskluzivno nabaviti kvalitetne bilježnice i pisanke s motivima naših nogometnih reprezentativaca Luke Modrića, Marija Mandžukića, Ivana Rakitića i ostalih, kojima dječaci neće moći odoljeti. Uz pribor renomiranih proizvođača svi će biti zadovoljni. Imate li posebne zahtjeve, primjerice, ako je vaše dijete ljevak, u Narodnim novinama pronaći ćete pribor prilagođen upravo ljevacima.

Čitajte vecernji.hr, kliknite i ostvarite specijalni popust od 12 posto na sav školski pribor kupljen u Narodnim novinama!

Provjerite ponudu školskog pribora i posebne cijene:

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?