Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.03.2015. u 14:00

Patick Jane iz Mentalista lako bi otkrio da nam je premijer postao Pinokio, gledao je na stranu, gore, dobio tik na usni, glas mu je zadrhtao...

Ajd' isplatilo se gledati sva tri dnevnika, premda je to prilično nemoguć zadatak otkad je HTV zapasao cijeli sat od 19 do 20 sati. Na sva tri nacionalna programa premijer, svi ga pitaju isto i on odgovara isto. – Recite jeste li vi zabranili novinarima da uđu u Sabor i snime vaš prvi sastanak s predsjednicom RH, svi ga pitaju. A on, prtlja. I gleda na stranu, desno gore, dobio je tik na donjoj usni, glas mu zadrhtao – ma školski primjer vrdanja. Patrick Jane iz "Mentalista" odmah bi skužio da laže. No, nakon što je našem premijeru – Pinokiju narastao nos, sve su se TV bavile čudnom situacijom da klinci od 9 do 14 godina voze bicikle u prekršaju jer nitko nema vozačku dozvolu za bicikl. Nema, jer nitko je ne izdaje, premda bi morao.

Trčali su, stoga novinari i za ministrom Mornarom da ga upitaju zašto nije naložio školama da provedu jednostavni tečaj za osnovce i izdaju im te dozvole. Bježi on bježi, u dobroj je formi. Prate ga od Banskih dvora, no Mornar za 10 sekundi prevaljuje razdaljinu gdje ga čeka vozač i crni automobil. A tu se, dakle kriju. Zbog bježećeg Mornara u panici, konačno smo saznali gdje se kriju ministarski automobili. Kada ministri dolaze i odlaze, naime, uglavnom to čine pješice, svjesni da je javnost alergična na njihove automobile modela "badava", pa stotinjak metara pred vladom izlaze i kamere ih snimaju kao pješake. Tako i odlaze.

No, otkrili smo, odmah iza ugla, nanizani, čekaju ih njihovi vozači. Što bi rekao Freud na to. Vjerojatno da su i ministri svjesni da nisu zaslužili te crne besplatne (?) aute.

PLUS

Crno-bijeli svijet HTV-a, baš mi je žao ako ta serija nema veću gledanost, bez obzira na neke manjkavosti, vrijedi pogledati svaku epizodu i, opet, žao mi je što su snimili samo 12 epizoda.

MINUS

HTV objavio prilog o frci u KBC-u Split, o stažistima koji rade umjesto anesteziologa, koji, kažu, padaju s nogu od umora. Valjda su kratili prilog, ili nisu sve pokrili, no priča je ispala nerazumljiva.  

>> Sanja Mikleušević želi biti veći Bago i od samoga Bage

>> 'Crno-bijeli svijet' antistresni je odmak od depresivne svakodnevice

Komentara 12

Avatar Mihovil101
Mihovil101
14:06 13.03.2015.

Milijune trose na limuzune a traze "kresanja" kod naroda! Jad,bijeda,sramota....

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:22 13.03.2015.

Pa država građanima objašnjava kako su svi građani koji voze automobile starije od 4 godine bedaci jer stari auto više košta, zato se oni voze u novim limuzinama jer to manje košta! Još jedna u nizu laži koju svake 2 godine ponavljaju.

SW
swic
14:18 13.03.2015.

Narod su ovce a oni ih sisaju bez skara .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije