Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TRAGEDIJA

Biciklisti se maratonom od Zagreba do Vodica prisjećaju stradalih kornatskih vatrogasaca

Biciklisti se maratonom od Zagreba do Vodica prisjećaju stradalih kornatskih vatrogasaca
Foto: Milan Ilić
1/33
28.08.2016.
u 14:00

Maraton je krenuo jučer ispred zagrebačke Arene, a danas se nastavio u 7.25 sati iz Korenice

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je otvorio 3. biciklistički maraton za kornatske vatrogasce od Zagreba do Vodica.

Maraton, koji nije natjecateljskog karaktera, organizirali su BK Sutla i DVD Sesvetski Kraljevec. Na putu dugom 380 km sudjeluje 115 ljudi, od čega 13 djevojaka, i to uz pratnju pet vatrogasnih kombija.

Biciklistima će za maraton trebati tri dana vožnje. Maraton je krenuo jučer ispred zagrebačke Arene, danas se nastavio u 7.25 sati iz Korenice, a u 10.30 biciklisti su stigli do Udbine.

Treći dan održat će se i mimohod sjećanja za kornatske vatrogasce stradale u velikoj tragediji 2007. godine. Zadnja stanica bit će riva u Vodicama.

Foto: Milan Ilić

Foto: Milan Ilić

>> Preko sto biciklista i jedno sjećanje – maraton u čast kornatskoj tragediji

>> 60-ak biciklista bicikliralo iz Zagreba u Vodice za kornatske vatrogasce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije