Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'simbol nade i mira'

Betlehemsko svjetlo stiglo u Sabor

betlehemsko svjetlo, sabor
Foto: Tea Romić
1/6
17.12.2013.
u 16:27

- Nadamo se da će svjetlo, uz vašu pomoć, pronaći put do još više domova i institucija - rekli su izviđači Leki, a on je odgovorio da je najvažnije da svijetli upravo u Saboru.

Predsjednik Sabora Josip Leko primio je danas u Saboru fenjer s Betlehemskim svjetlom mira od članova Saveza izviđača Hrvatske te ga postavio u predvorje sabornice.

- Nadamo se da će svjetlo, uz vašu pomoć, pronaći put do još više domova i institucija - rekli su izviđači Leki, a on je odgovorio da je najvažnije da svijetli upravo u Saboru.

- Svjetlo je simbol nade i mira, treba nam jedno i drugo, kao što nam treba i optimizma, sreće i samopoštovanja. Nadam se da će Betlehemsko svjetlo donijeti zadovoljstvo mnogim ljudima i u Hrvatskoj i u Europi – rekao je Leko te izviđačima poručio da nose svjetlo nade.

Izviđači su Leki darovali nacionalnu maramu Saveza te držač za kravatu.

Komentara 5

Avatar z11
z11
16:39 17.12.2013.

Odlično! Očekujem mudrije promišljanje stvarnosti naših uvaženih zastupnika ...

NO
novkovka
16:59 17.12.2013.

svjetlost treba svima,a njima u saboru i vladi još više.nek im prosvjetli pamet pa nek konačno naprave nešto dobro za jadni nezaposleni narod.

KO
Kolokol
20:14 17.12.2013.

Teško da ih i to svjetlo može prosvijetliti... Izgubljen slučaj je ta zgrada, tj svi u njoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije