Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na najsiromašnije

Bernardić o poskupljenju struje: Plenković brine samo za elitu

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
15.02.2017.
u 16:45

- Priča oko porezne reforme nije izdržala niti dva puna mjeseca, a građanima se opet uzima jer je postalo jasno da se u Vladinoj kuhinji sprema poskupljenje električne energije za građane i gospodarstvo - poručio je Bernardić

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u srijedu kako je najavljeno poskupljenje struje još jedan izravni udar na najsiromašnije hrvatske građane, i to samo dva mjeseca nakon porezne reforme, priopćio je SDP.

Prije samo nekoliko mjeseci, Vlada je obećala da će porezna reforma građanima donijeti bolji život, a manji PDV na struju trebao im je olakšati život i umanjiti negativne učinke reforme, pogotovo najsiromašnijima koji nisu dobili ništa, kaže se u priopćenju.

Priča oko porezne reforme nije izdržala niti dva puna mjeseca, a građanima se opet uzima jer je postalo jasno da se u Vladinoj kuhinji sprema poskupljenje električne energije za građane i gospodarstvo, što će gotovo sigurno imati lančani učinak i uzrokovati veće cijene hrane i ostalih životnih potrepština.

Skuplja struja znači skuplje grijanje i hranu, koja je u našoj zemlji ionako preskupa. Očito je da se Plenković brine samo za elitu, i to iz interesa, a dobrobit najugroženijih u društvu ga ne zanima, poručio je Bernardić.

>> Bernardić se susreo sa sindikatima, bivši SDP-ov ministar ga podsjetio koji je bio osnovni cilj Milanovićeve Vlade

Komentara 5

Avatar sniper
sniper
17:26 15.02.2017.

za bivšeg milanovića su govorili kako mu rejting raste kada se nepojavljuje u javnosti, vidim da će se ta činjenica i na ovoga početi odnositi

DE
derin
18:12 15.02.2017.

Za poskupljenje struje kriv je milanovic i vrdoljak koji su potpisali štetne ugovore za Hrvatsku u vezi obnovljih izvora energije, iako Hrvatska je vec ispunjavala potrebnu kvotu prema EU. To je posao za dorh i USKOK, a i s poskupljenjem opet je struja jeftinija.

MA
Marko1337
16:58 15.02.2017.

ovaj retardant od bernardića misli da je dovoljno da lupa gluposti . Da šuti možda bi netko pomislio da je pametniji. titov pionir nije još naučio osnovnu, da je šutnja majka mudrosti, naročito za prikrivanje svoje mentalne ograničenosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije