Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bauk o protukandidatima

BBB izbori - 'Ja ću biti 'boy'. Boban i Bulj neka biraju tko će biti 'bad' i 'blue''

Arsen Bauk
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
25.04.2017.
u 18:36

- Ovo je županija u kojoj je HDZ jak. Istaknuli su kandidata kojeg cijenim. Radujem se izborima i neka pobijedi bolji - kazao je Bauk o Bobanu.

Kandidat SDP-a za splitsko-dalmatinskog župana Arsen Bauk šaljivo je komentirao činjenicu da tri najozbiljnija kandidata prvim slovima prezimena tvore kraticu Dinamove navijačke skupine - BBB

- Sada za župana imamo kandidate Bauk, Boban, Bulj - BBB. Ja ću odabrati da budem 'boy', a oni neka biraju tko će biti 'bad', a tko 'blue' - kazao je Bauk za HRT.

HDZ je danas bivšeg kandidata Zlatka Ževrnju zamijenio saborskim zastupnikom Blaženkom Bobanom, nakon što je jučer Ministarstvo prometa zaključilo da je bilo nepravilnosti u dodjeli koncesije za plažu Zlatni rat, dok je Most ranije za svog kandidata izabrao saborskog zastupnika Miru Bulja.

- Ovo je županija u kojoj je HDZ jak. Istaknuli su kandidata kojeg cijenim. Radujem se izborima i neka pobijedi bolji - kazao je Bauk o Bobanu.

>>Ževrnja: Ne osjećam osobnu odgovornost. Boban: Ne radi se o drastičnim prekršajima

>>Ministarstvo poništilo odluku za Zlatni rat: Koncesija dana nezakonito

Komentara 9

BI
bijelocrveni
18:49 25.04.2017.

Sorry Bauk, ali za pederluk se moras obratiti ovima iz tvoje stranke.

JA
jajahs
18:55 25.04.2017.

mislio je rec ladyboy

LI
Livno77
18:50 25.04.2017.

Sklonite sliku od ovoga napasnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije