Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNE IZJAVE

Bandićeve provale 
kojima si je osiguravao medijski prostor i skretao pozornost

Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
21.10.2014.
u 00:15

Bandić je u jeku kampanje, puzajući i boreći se s ledom, postavljao vijenac palim borcima

Milan Bandić svoj je politički imidž izgradio prosipajući bisere i provaljujući razne nebuloze, pa i duhovitosti. U svakoj situaciji Bandić je imao spremnu “borbenu” izjavu kojom je uglavnom skretao fokus s bitnih stvari i uspješno si osiguravao medijski prostor.

Takvim je stilom, a i spremnošću da na samom mjestu riješi konkretne probleme, Bandić uglavnom pobirao simpatije Zagrepčana. Najupečatljiviji njegov gaf bio je kad je, puzajući po ledu, postavljao vijenac u Brčkom palim borcima HVO-a.

Zar bih ja trebao kao Batman loviti pahulje po gradu prije nego što padnu na pod!? Polizat ćemo zagrebački asfalt i pojesti snijeg. Govorim figurativno, da se ulovi

O čišćenju snijega

Žao mi je da moje kumice iz Čučerja moraju završiti informatički tečaj da bi ušle u taj WC. Kaj one znaju kaj znači push!

O "zlatnim WC-ima"

Kao žabac sam se napuhao ispijajući zagrebačku vodu da dokažem da je zdravstveno ispravna

O mineralnim uljima u vodi

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

>> Bandićevo ispitivanje je gotovo, odvezen je na Oranice

>> Milan Bandić: Zagreb, to sam ja!

>> Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku?

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:32 20.10.2014.

Dosta je sto se hvalio i djelio skolske knjige po Zagrebu dok druge Zupanije pod ratom unistene i vecinom pod socijalom su gradani morali sami kupovati.. i hvali se on dok vecina gradana se zgraza ovom kvazi drzavom

DJ
djurex
06:55 21.10.2014.

Da je kriv prije jest nego nije..u odnosu na sve sto politicari rade trebalo je tu "optuznicu" zguzvat i bacit da je imao isti status kao i svi ostali politicari..medjutim treba nesto da mediji provlace po novinama da ljudi prestanuu misliti na vaznije stvari..od 50 zadnjih vijesti 38 je o bandicu..zanemareno je sve ostalo..mediji pumpaju cijelu situaciju preko svake mjere,treba dokazat da ke neko kriv pa da bude kriv.. Naravno da je ovo politicka optuznica i proces..

DU
Deleted user
09:09 21.10.2014.

Tužno je i žalosno da ovaj naš narod nakon svih njegovih "bisera" i afera još nalazi opravdanja za njega i podržava ga. To odražava mentalno stanje i obrazovanje istog tog naroda.Zato je prolazilo što primitivnije to bolje i prihvatljivije. No svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, to se odnosi i na lokalnu gradsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije