Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ISPITIVANJU

Bandić u USKOK došao ozbiljan, otišao sa smiješkom na licu

Milan Bandić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/12
20.10.2014.
u 20:45

Milan Bandić porekao je sve što mu se stavlja na teret, rekao je njegov odvjetnik

Uhićeni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas je oko 18.30 sati automobilom stigao u zgradu USKOK-a s vrlo ozbiljnim izrazom lica. Sat i pol vremena poslije, na izlasku iz zgrade, snimljen je kako se – smješka. Što se dogodilo iza zatvorenih vrata?

– Milan Bandić porekao je sve što mu se stavlja na teret, a više od toga vam ne mogu reći – rekao je njegov odvjetnik Krešimir Krsnik.

Hoće li zagrebačkom gradonačelniku biti određen istražni zatvor, trebalo bi se znati sutra, do kada bi USKOK trebao odlučiti za koliko će osumnjičenika koji su danas tijekom dana dali iskaz pred USKOK-om tražiti određivanje istražnog zatvora. Odluku o tome sutra će donijeti sudac istrage, a očekuje se da bi to sve trebalo biti odlučeno do sutra poslijepodne.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

>> USKOK ispitao Milana Bandića! Poriče sve što mu se stavlja na teret

>> Bandića bodre na društvenim mrežama: Ne daj se, Miki!

>> Mecena koji je šakom i kapom dijelio naš novac

Komentara 34

GL
gloria
22:00 20.10.2014.

Ušao ozbiljan, a izašao sa smiješkom na licu!! Sigurno nije bilo jako strašno, nisu otkrili čega se je Banderas najviše bojao, a s ovim za što ga optužuju će biti lako, laknulo mu je.

AN
antikamen
21:43 20.10.2014.

ja sam se probudil sa smiješkom na licu,ostao mi od sinoć)))))))

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
20:57 20.10.2014.

ako nema dokaza....hoće li josipović, perković i milanović,ostojić odgovarati ?....ili bumo ih pustili na miru....da nam se igraju terorističkog boljševizma sa srpskim savjetnicima i najbližim suradnicima i dalje?....i to bu prošlo lišo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije