Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S prijateljima

Bandić tijekom dana brao mahune u svom vrtu na Savici

Bandić prije uhićenja brao mahune
Foto: Facebook
1/4
19.10.2014.
u 20:13

Kako je objavljeno na njegovom službenom Facebook profilu gradonačelnik Bandić je danas u poslijepodnevnim satima brao mahune na Savici.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, prije nego je uhićen u poslijepodnevnim satima, dan je proveo opuštajući se s prijateljima.

Kako je objavljeno na njegovom službenom Facebook profilu gradonačelnik Bandić je danas u poslijepodnevnim satima brao mahune na Savici.

- Gradonačelnik je današnjih par slobodnih sati između obaveza proveo radno u svom vrtu na Savici, berući mahune s prijateljima - objavljeno je na Facebooku uz nekoliko fotografija.

Podsjetimo, uz gradonačelnika Milana Bandića uhićen je i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić i predsjednik Uprave CIOS-a Petar Pripuz.

Otkad je objavljena vijest o Bandićevom uhićenju, na Facebook stranici Milana Bandića nižu se postovi podrške građana iz cijele zemlje.

"Iako ne zivim u Zagrebu, smatram ga svojim gradom jer u njemu provodim dobar dio svakog dana. Moram primjetiti da Zagreb ima najčišće ulice i ne smrdi. Ima prekrasno uređene parkove, vrlo solidne ceste, urednu signalizaciju. Ima najljepše tramvaje, najbolje buseve... Jedan je od najljepših i definitivno najuredniji grad od svih europskih metropola.", napisao je jedan građanin.

>> Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, privedeno 15-ak osoba

>> Iz hercegovačkog zaseoka do pozicije jednog od najmoćnijih ljudi u državi

Foto: Facebook/RTL

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:54 19.10.2014.

Hm, satima je brao mahune. Mahune se sine, beru u 7 mjesecu, dakle u srpnju. Ovo mi sliči na dalmatinsku pismu. Mahuna je neobrana, nima koga da je bere, al, ubralo šefa jbt. I šta da radim šta?

Avatar Piktor-
Piktor-
21:30 19.10.2014.

Valjda je novce zakopavao tamo. Sve preorati !

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:22 19.10.2014.

Hm, Miki sine sve češ to imati sada. Nisi ni morao toliko jurišati na vjetrenjače kao Don Quiote. Sancho Pansa vodit će Rosinantu, uz svog magarca, naravno, prema pravom putu. Dobar savjetnik zlata vrijedi. Ovi tvoji bili su za k..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije