Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavu gore, Vatreni!

Bandić: Ostavili ste srce na terenu, ali i najbolji mogu izgubiti. Slaviti ćemo vaše nove uspjehe!

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.06.2016.
u 12:45

Iako Hrvatska na sinoćnjoj utakmici nije odnijela pobjedu, brojni i dalje pružaju riječi podrške našim upornim nogometašima

Jučerašnja nogometna utakmica između Hrvatske i Portugala završila je neočekivanim porazom Vatrenih i to u 117. minuti igre. Nakon skoro dva sata igre shrvani nogometaši i navijači time su se oprostili od ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

Nogomet je za vrijeme natjecanja ponovno ujedinio zemlju, a očekivanja su bila velika, pa tako i konačno razočarenje.

Iako Hrvatska sinoć nije odnijela pobjedu, brojni nastavlju pružati riječi podrške našim upornim nogometašima, a nakon predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović oglasio se i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, koji je Vatrene već vidio u četvrtfinalu. 

- Znam da boli ovaj poraz u zadnjim minutama nastavka utakmice, pogotovo zato što ste i na ovoj utakmici bili bolji tim i što smo vas, zbog vaše igre, znanja i srčanosti već vidjeli u četvrtfinalu. 

Ali i najbolji mogu izgubiti, a kada izgube na način na koji se to dogodilo sinoć, kada ostave srce na terenu, kada ginu za tim i jedan za drugoga, kad osim sjajne igre na cijelom turniru demonstriraju takav duh i zajedništvo - onda taj poraz nema okus gorčine i samo je epizoda do novih velikih utakmica i novih pobjeda. 

Glavu gore Vatreni i samo ostanite ovakvi kakvi ste bili do sada, jer to je garancija da ćemo uskoro, uz malo sreće, zajedno slaviti vaše nove uspjehe - stoji u priopćenju gradonačelnika.

Ključne riječi

Komentara 16

MA
Malenkost
12:55 26.06.2016.

Bezsramnici jedni ! Beznade se siri, Neimastina i Depresija svugdje.A ona svugdje na gozbe i grickanje te je sve deblja. Idi kod siromaha koji ne znaju kako prehraniti obitelj! Zagrebacka Dekadencijo! Sram vas bilo!

DU
Deleted user
15:44 26.06.2016.

Koja smijurija,obukla se kao curica a ne presjednica Republike,postoji dres-kod ali ti to ne razumiješ!!

AR
arjavas
16:12 26.06.2016.

Bandić započeo predizbornu kampanju a Kitarovočka se naslikava sa još jednim optuženikom za teška kriminalna djela .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije