Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak istrage

Pretražena Bandićeva vikendica: 'Ništa spektakularno nije pronađeno'

bandić pretraga
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
22.10.2014.
u 21:43

Sada pišemo žalbu na odluku o određivanju pritvora, kazao je odvjetnik Krsnik.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i šef Holdinga Slobodan Ljubičić nakratko su napustili zatvor u Remetincu, javlja HRT. Iako su najveći dio njihovih nekretnina istražitelji pretresli još u nedjelju i ponedjeljak, danas su dodatno pretražili Ljubičićeve poslovne prostore te Bandićevu vikendicu u Slavagori kod Samobora radi prikupljanja dokumentacije potrebne istrazi.

- Tražili su ono što se u pretragama uvijek traži. Ništa spektakularno nije pronađeno. To je obična vikend kuća,  a svjedoci su pozvani na pretragu radi zakonske obveze. Daljnji raspored ne znam, ali mislim da će Bandića vratiti u Remetinec. Sada pišemo žalbu na odluku o određivanju pritvora. Bandić nije zatražio jamčevinu, a što će donijeti vrijeme vidjet ćemo jer za jamčevinu treba imati novca.  Na tu odluku USKOK ima pravo žalbe, kazao je po završetku pretrage Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik za HRT.

Na pitanje hoće li Bandić dati ostavku, kazao je kako o tome ne može govoriti.

Ljubičić se već ponovno u Remetincu pridružio ostaloj desetorici osumnjičenih u aferi Agram, a Bandića je policijski USKOK vratio u zatvor u večernjim satima nakon što je dovršena pretraga njegove vikendice.

 

>> Bandićeve žene preuzele vlast, kako funkcioniraju?

>> Mila Horvat: Gradu ću platiti trošak za službeno vozilo

>> Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

Komentara 45

Avatar mg940
mg940
17:52 22.10.2014.

Ako do sada niste sposobni dignuti optužnicu, nego tražite lažne svjedoke, pustite ljude na slobodu I nek se brane, a ako nisu krivi morate im dati obeštećenja

YO
yohana
18:54 22.10.2014.

Nevjerujem u nase pravosude.Ovo je toliki Skandal da se pitam dali je to moguce da kadar koji vodi sve to ima potrbne profesionalne namjere za odradit takve poslove.To je izrezirani politicki proces,ali nazalost ni on nije profesionalno izveden.Skandalozno za nas gradane i za cijelu Hrvatsku.

MA
maklin
21:30 22.10.2014.

Ovo će biti najveća farsa ikada u Hrvatskom pravosuđu zahvaljujući Milanoviću, najgorijem premijeru u povijesti naše države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije