Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Baldasar: Ponovno ću se kandidirati za splitskoga gradonačelnika

Ivo Baldasar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
28.12.2016.
u 16:35

"Kandidrat ću se kao samostalni kandidat", rekao je Baldasar

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar najavio je u srijedu kako će se se ponovno kandidirati za tu dužnost na lokalnim izborima u svibnju 2017.

 "Kandidrat ću se kao samostalni kandidat", rekao je Baldasar novinarima na tradicionalnom druženju s njima u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Baldasar je podsjetio kako je točno prije godinu dana, dok je još bio član SDP-a, također na druženju s novinarima u povodu Božića i Nove godine, pozvao tadašnjeg predsjednika SDP-a Zorana Milanovića na ostavku.

"Pozvao sam ga na ostavku i bio sam u pravu", rekao je danas splitski gradonačelnik.

Baldasar je otišao iz SDP-a nakon što je čelništvo te stranke u svibnju 2016. odlučilo raspustiti splitski Gradski odbor te stranke kojemu je on bio predsjednik.

"Moja bivša stranka je išla svojim putem, a ja sam išao svojim putem. Želim im sve najbolje u životu premda baš ne vidim da idu dobrim putem", poručio je danas Baldasar.

Komentara 1

MI
MikiPrdekana
09:06 29.12.2016.

Bandic i Baldasar daleko i bez premca najgori gradonacelnici Zagreba i Splita u njegovoj povijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije