Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamska zajednica

Aziz Hasanović novi hrvatski muftija

aziz hasanovic
Marko Jurinec/Pixsell
09.06.2012.
u 14:20

Ef. Hasanović posljednjih je godina bio Omerbašićev zamjenik i desna ruka, pa se očekuje da će Hasanović nastaviti politikom dijaloga i suradnje poput njegova prethodnika.

Islamska zajednica u Hrvatskoj dobila je novog muftiju dr. Aziza ef. Hasanovića, koji je naslijedio dosadašnjeg lidera muslimana u Hrvatskoj muftiju Ševka ef. Omerbašića, koji je otišao u mirovinu.

Ef. Hasanović posljednjih je godina bio Omerbašićev zamjenik i desna ruka, pa se očekuje da će Hasanović nastaviti politikom dijaloga i suradnje poput njegova prethodnika.

Komentara 10

DE
Denisowich
15:43 09.06.2012.

Novom hrv-muftiji srdačne čestitke i najbolje želje za uspjeh u radu.

UN
U načelu
16:33 09.06.2012.

Htjedoh samo iskazati svoje poštovanje gospodinu Omerbašiću,pametan i krasan čovjek koji me oduševio pojedinim izjavama, a novom muftiji gospodinu Hasanoviću čestitka s nadom da će biti dostojan zamjenik gosp. Omerbašića.

Avatar sawanah
sawanah
15:31 09.06.2012.

Čestitke g. Hasanoviću kao i IZH na pravom izboru. Često sam ga slušao na TV i mislim da je doista prava osoba za novog hrvatskog muftiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije