Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važne kadrovske odluke

Arsen Bauk novi šef Kluba SDP-a, Erik Fabijanić na čelu Glavnog odbora?

Arsen Bauk
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
08.12.2016.
u 18:47

Nakon što je završio unutarstranački proces u SDP-u pred novim šefom Davorom Berardićem još je nekoliko važnih kadrovskih odluka za donijeti.

Nakon što je završio unutarstranački proces u SDP-u pred novim šefom Davorom Berardićem još je nekoliko važnih kadrovskih odluka za donijeti.

Prije svega one o novom glavnom tajniku stranke što je funkcija koju je godinama obnašao Igor Dragovan, a o čemu će odluka biti donesena u subotu na prvom Glavnom odboru otkako je Davor Bernardić postao novi predsjednik SDP-a.

Isto tako Bernardić će uskoro morati odlučiti i tko će voditi saborski Klub SDP-a umjesto Zorana Milanovića. Prema nekim informacijama iz Predsjedništva SDP-a ta bi uloga mogla pripasti saborskom zastupniku i članu Predsjedništva Arsenu Bauku. On se i ranije spominjao u tim kombinacijama, zajedno s Peđom Grbinom, ali i Sinišom Hajdaš Dončićem koji je stava da bi tu funkciju trebao preuzeti sam predsjednik stranke Davor Bernardić, no on toj opciji od početka nije bio sklon.

U subotu na sjednici Glavnog odbora biti će izabran i novi predsjendik tog stranačkog tijela i njegovi potpredsjednici, a prema nekim informacijama iz stranke, na mjesto aktualne šefice Glavnog odbora Romane Jerkoviću, mogao bi doći još jedan riječki SDP-ovac Erik Fabijanić.  

>>Most želi surađivati sa SDP-om na reformi lokalne samouprave

>>'Od danas se u mome uredu nalazi slika Tuđmana u partizanskoj uniformi s petokrakom'

Komentara 9

Avatar xenon
xenon
19:16 08.12.2016.

E ... sad kad im krene ....:)

Avatar juricamesko
juricamesko
19:14 08.12.2016.

vidi se je slika Franje Tuđmana u uredu već pomogla Arsenu.već je napredovao. još ako stavi sliku IX bojne HOS-a možda postane i budući predsjednik Sdp.

DI
dinamic
20:09 08.12.2016.

SDP, možete li niže pasti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije