Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRATIO IM SE

Alvarez uputio poruku zaposlenicima: Spasimo Agrokor zajedno!

alvarez
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
05.04.2017.
u 15:17

Poruka glavnog direktora za restrukturiranje Agrokora zaposlenicima

Antonio Alvarez III, glavni direktor za restrukturiranje koncerna Agrokor uputio je danas poruku zaposlenicima koju prenosimo u cijelosti:

Dragi i cijenjeni zaposlenici Agrokor koncerna,

obraćam vam se kao glavni direktor za restrukturiranje. Nakon što me tvrtka imenovala, zajedno s timom iskusnih stručnjaka, preuzeli smo odgovornost za stabilizaciju financija i strateškog restrukturiranja Agrokor koncerna. Od trenutka preuzimanja ove vrlo odgovorne pozicije započeli smo provedbu svih ključnih procesa koji imaju za cilj osigurati stabilnost tvrtke. Ujedno činimo sve što možemo kako bi očuvali  radna mjesta što mi je najvažnija zadaća. 

Na poslovima restrukturiranja već intenzivno radimo, a od velike je važnosti da se tijekom ovih procesa nastavi s normalnim poslovanjem, u čemu nam je najviše potrebna upravo vaša podrška. 

Mi smo ovdje da vam pomognemo, jer preuzimanjem svih poslova vezanih uz restrukturiranje vama omogućujemo da se posvetite vaše redovnom poslu i da ga obavljate najbolje što možete. Razumijemo kako ova situacija izaziva određenu nesigurnost, ali radeći svoj posao najbolje što možete upravo je i najbolji način da zajedno pomognemo da se Agrokor spasi.

Pred svima nama su izazovna vremena, u tijeku je iznimno kompleksan proces, zbog čega vas molim za strpljenje i snagu. S naše ćemo strane biti apsolutno otvoreni za komunikaciju i vaša pitanja, koja ćete moći postaviti na e-mail adresi pitanja@agrokor.hr.
Hvala vam na suradnji i razumijevanju.

Spasimo Agrokor zajedno!

Antonio Alvarez III, Glavni direktor za restrukturiranje Agrokora

>>Alvarez: Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti

>>Ovo je 9 stručnjaka s kojima Alvarez želi vratiti Agrokor u život

>>Otkrivamo tko je Hrvatica u Alvarezovu timu

Ključne riječi

Komentara 38

DE
derin
15:37 05.04.2017.

Prestanimo se lagati, ajmo otvoriti skrivene račune svih političara koji su bili na vlasti dosada i lijevi i desni, kao od sale bi riješili ovo.

CR
crnaguja1950
15:59 05.04.2017.

Sta ovaj lupeta.....Pa nisu oni koji crnce za 3,4 ti kn krivi za ovo pa ne bi trebali ni spasavat.nadjite gazdi racune gdje skriva lovu i rjesit ste problem.koje anglosaksonsko lupetanje....On bi da raja spasava a on Ce sa svojomm ekipom pobrati vrhnje i na kraju ih prodat a dio otpustit

RP
rpzagreb
16:19 05.04.2017.

Sve što se dešava je samo logičan rezultat načina poslovanja Todorića. Svi su ga godinama podržavali.. i njegova neplaćanja i ogromna zaduživanja i ne plaćanje pdv-a i poreza na dobit kao da nikakvi zakoni ne postoje. ili postoje ali sese nisu odnosili na njega. Sada, kada investitori žele zaštitii i naplatiti uložene milijarde svi se odjednom čude i međusobno žale. Hrvatski tajkuni uvijek izbjegaju istinu a u tome im svesrdno pomažu političari na vlasti, bez obzira iz koje su stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije