Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENI MAJKA I NOVOROĐENČE

Antonija tvrdi: Partner me podvodio, on kaže: Zbog nje sam gladovao

Antonija Fundić
Foto: Facebook
1/6
27.09.2016.
u 22:01

Antonija je znala da sam oženjen i nije joj smetalo. Ona i supruga nisu se nikad posvađale, rekao je Dejan P. s kojima Antonija F. ima djecu

Potraga za Antonijom F. (22) koja je u nedjelju sa sinčićem od samo 19 dana otišla iz udomiteljske obitelji u Đurđevcu jučer je sretno okončana. Policija ih je pronašla žive i zdrave te su se vratili udomiteljima koji su Antoniji i njezinu djetetu pružili utočište nakon što je pobjegla od muškarca s kojim ima dvoje djece.

Napustila ga je prije nekoliko mjeseci uz optužbe da ju je zlostavljao i prisiljavao na spolne odnose s drugim muškarcima za novac. Obratila se za pomoć Centru za socijalnu skrb koji joj je prije dva tjedna pronašao smještaj kod udomiteljske obitelji u kojoj je s tek rođenim djetetom i boravila do nestanka u nedjelju, kad je počela opsežna potraga.

Kako neslužbeno doznajemo, jučer je pronađena kod prijateljice u selu pokraj Đurđevca. Dejan P., muškarac s kojim je bila u vezi, jučer je bio pozvan u Centar za socijalnu skrb gdje mu je, kako kaže, savjetovano da se pokuša s Antonijom dogovoriti o skrbništvu nad sinom. S njom već ima kćer koja živi s njim i njegovom suprugom s kojom je u braku od 2008.

– Antonija je znala da sam oženjen i nije joj smetalo. Ona i supruga nisu se nikad posvađale. U vezi smo bili do lipnja, kad me optužila da sam je zlostavljao, što nije točno. Pozvao sam je k sebi na dva dana na more, u Rovinj, da se malo opusti.

Sve je bilo u redu dok je nisam ugledao kako se na plaži grli s nekim drugim muškarcem. Vratili smo se kući i ja sam čak štrajkao glađu jer me povrijedila. No nisam je nikad udario – kaže Dejan P. koji je Antoniju upoznao kad je hodala s njegovim bratom. Kćer je, veli, ostavila njemu, a sinčić rođen 8. rujna ostao je s njom.

– Doveo sam joj u rodilište i kćer, ali nije ju ni zagrlila. S dječakom od 19 dana usred noći, po hladnoći, otišla je k prijateljici a da mi to nije javila. Kažu da je u depresiji i da me se boji, a ja se bojim da opet ne pobjegne s malim i da mu se nešto ne dogodi – kaže. 

>> Pronađena mlada majka koja je nestala s bebom starom 19 dana

Komentara 14

VE
verrmaj
22:38 27.09.2016.

Tko je u ovoj prici normalan ?

TH
than
00:26 28.09.2016.

Kako netko sa 22 godine ide u udomiteljsku obitelj ?!?!?! Njoj je mjesto skloniste za zene. Nista ja vise u ovoj drzavi ne razumijem....

DU
Deleted user
08:21 28.09.2016.

Jadna djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije